Dan Bittman la Finanţe sau circ în loc de pâine

By | 13 ianuarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Ministerul Finanţelor Publice sau, mai corect spus, Ministerul Divertismentului face în ultimul timp achiziţii care mai de care mai exotice din lumea showbiz-ului.

După ce Andrei Gheorghe, „rătăcit în Panama” o vreme la Kanal D, a aterizat la minister direct în funcţia de „consilier pe probleme de comunicare”, mai nou, Dan Bittman, celebrul vocalist rock, a fost cooptat de Sebastian Vlădescu în funcţia de consilier de imagine.

Conform tabloidului CanCan, artistul susţine că va fi puntea de legătură între oamenii normali şi mediul politic. De aici putem deduce concluzia, inevitabilă, că în mediul politic nu există oameni normali.

Ministrul de finanţe nu putea face o alegere mai bună, deoarece competenţele domnului Dan Bittman în domeniul financiar sunt vaste şi demult cunoscute: a încântat auditoriul cu melodii, cum ar fi „Banii vorbesc”, „Ţi-am luat un inel” şi mai mult de atât, este amfitrionul emisiunii de mare succes „Dănutz S.R.L.” de la TVR, care dovedeşte înclinarea sa spre afaceri şi investiţii.

Aşadar, pentru 2010, Ministerul Finanţelor apelează la cosmetizări de imagine, feed-back-uri de la public, măriri de taxe şi impozite şi introducerea altora noi, în vreme ce reforme în strategie şi organizare, ioc… Cu alte cuvinte, mult circ în loc de pâine.

Baaanii vorbesc, baaanii voor-besc...

Baaanii vorbesc, baaanii voor-besc...

Sursa foto

O părere la “Dan Bittman la Finanţe sau circ în loc de pâine

  1. Pingback: Dan Bittman consilier la Ministerul Finanţelor « Dan Lee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge