Ipocrizia celor de la Vier Pfoten

By | 7 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

În Bucureşti sunt peste 100.000 de câini comunitari. Anul trecut au fost muşcaţi de câini peste 10.000 de bucureşteni. Dar asta nu are importanţă pentru cei de la Vier Pfoten! Ei fac demonstraţii în Cişmigiu, pentru interzicerea spectacolelor de circ cu dresaj de animale sălbatice.

Am şi eu câteva întrebări pentru ipocriţii care se bat cu pumnul în piept că sunt iubitori de animale, dar de fapt vor doar să dovedească că fac totuşi ceva cu banii pe care îi primesc de la cei care vor cu adevărat ca animalele să fie protejate şi tratate cum se cuvine:

  1. Ce atitudine au luat faţă de proiectul legislativ care ar autoriza eutanasierea tuturor câinilor comunitari?
  2. Ce acţiuni practice au întreprins în ultimul timp privind sterilizarea şi asigurarea de adăposturi pentru câinii fără stăpân din oraşele ţării?
  3. Cum poate fi conceput un spectacol de circ fără dresură de animale şi cum va putea supravieţui circul românesc în aceste condiţii?
  4. Ce vor face toţi acei oameni, care se ocupă din tată în fiu cu dresajul animalelor, pentru a-şi câştiga existenţa, dacă le va fi interzisă activitatea?
  5. Cine va suporta costurile îngrijirii şi hranei animalelor sălbatice care sunt folosite în prezent în spectacolele de circ? Vor fi cumva eutanasiate aceste animale???

Mă îndoiesc că activiştii Vier Pfoten s-au gândit la aceste lucruri, pentru că pe ei îi interesează mai mult propaganda sterilă şi alinierea la ce se face în alte ţări în privinţa animalelor, decât rezolvarea problemelor reale din România şi grija faţă de animale. Aşa că se îmbracă în lei şi tigri şi patinează prin Cişmigiu făcând mascaradă.

Realitatea din jurul nostru este însă cu totul alta…

caini comunitari

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge