Toni Tecuceanu, omorât de o bacterie contactată în spital

By | 10 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Actorul Toni Tecuceanu nu a murit de gripă porcină. Cel puţin asta reiese din ce scriu ziarele în legătură cu recentele declaraţii ale fratelui său, Paul Tecuceanu.

La 31 de zile de la decesul umoristului, diagnosticat cu AH1N1, fratele său, Paul, a intrat în posesia fişei medicale de la „Matei Balş”. În aceasta se menţionează că Toni a contractat, în spital, bacteria acinetobacter, un germen întâlnit în aparatele de ventilaţie de la Terapie Intensivă.

România Liberă, 9 feb 2010

Paul Tecuceanu, fratele regretatului actor, îl va da în judecată pe directorul Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balş”, Adrian Streinu Cercel, şi ar putea câştiga despăgubiri în valoare de un milion de euro.

CanCan, 10 feb 2010

„Nu gripa porcină i-a provocat moartea, ci o bacterie pe care a luat-o cât timp a stat la terapie intensivă. Cu siguranţă mai trăia şi acum, dacă nu intra în contact cu bacteria”, a declarat Paul Tecuceanu.

Adevărul, 10 feb 2010

Atunci, de ce a minţit Adrian Streinu-Cercel, când a declarat pe posturile de televiziune că diagnosticul, în cazul lui Toni Tecuceanu a fost clar de infecţie cu virusul AH1N1??? Pentru că ştia că spitalul pe care îl conduce este responsabil, sau pentru a împinge miile de fraieri să se vaccineze?

toni tecuceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge