Lomowalk No. 1

By | 19 februarie, 2010
Distribuie prietenilor!

Lomowalk este un termen pe care l-am inventat eu, dar văd că mai este folosit şi de alţii pe Internet. Este,  după cum probabil unii şi-au dat seama, o combinaţie între photowalk şi lomografie. Adică o plimbare în care faci fotografii cu un aparat de tip lomo. În cazul meu, Smena 8M.

Aşadar, astăzi am fost oficial la primul lomowalk din cariera mea de fotograf. Am redescoperit plăcerea de a a fotografia pe film cu bătrâna mea cameră rusească, comunistă, uitată vreme de 5 ani pe dulap.

Este oarecum frustrant totuşi, să faci fotografii fără să vezi imediat rezultatul. Nu poţi să verifici dacă ai făcut bine expunerea, nu poţi să vezi dacă încadrarea este corectă, iar vizorul simplu, fără sistem optic, este de-a dreptul agasant. Aşa îmi trebuie, dacă m-am dat pe camere digitale!

Am ales ca temă arhitectura urbană, mai precis, clădiri istorice din Bucureşti. M-am gândit că e bine să le fotografiez, până nu le dărâmă „rechinii” imobiliari pe toate.

Deocamdată nu am ce fotografii să postez, pentru că, normal, trebuie să termin filmul, să-l developez, să văd dacă a ieşit ceva şi apoi să îl scanez. Aşa că mai durează, dar dacă iese ceva reuşit, am să fac un update şi am să postez şi imagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge