Ce avantaje ai dacă eşti prost

By | 28 iunie, 2010
Distribuie prietenilor!

Proştii au mai mulţi prieteni. Este ştiut faptul că persoanele inteligente, intelectuale, sunt în general antipatice. Datorită gândirii profunde, complexe, analitice, îi fac pe cei din jur să nu se simtă în largul lor. Un intelectual intimidează cu gândirea sa şi trezeşte invidii. Dacă eşti prost ai mult mai multe şanse să găseşti pe cineva care să semene cu tine, având în vedere că peste trei sferturi din populaţia globului este alcătuită din proşti. Dacă mai dai şi posibilitatea celor din jur să facă glume pe seama ta, devii chiar foarte simpatic.

Proştii au mai mult succes la femei. Femeii îi place să domine. Un bărbat cu o gândire simplă, dar care îi permite să se descurce în viaţă şi să facă bani pentru a-i asigura alesei lui confort este mult mai de preferat decât un tip inteligent care filosofează mult şi o face pe aceasta să se simtă inferioară.

Proştii sunt avantajaţi în carieră. Fiind prost îi faci pe şefi să se simtă mai importanţi în comparaţie cu tine şi le dai astfel posibilitatea să îşi etaleze inteligenţa. În plus, fiind condus de oameni mai deştepţi ca tine, îţi vine mai uşor să îi pupi în cur pentru avansări, promovări etc.

Proştilor li se acceptă mai uşor scuzele. Aici e simplu. poţi să faci orice tâmpenie, pentru că cei din jur vor concluziona mereu: „N-ai ce să-i faci, e prost!”

Proştii sunt mai fericiţi. „Fericiţi cei săraci cu Duhul, că al lor va fi Împărăţia Cerurilor!”. Aşa spunea Iisus şi avea mare dreptate! Proştii nu îşi fac probleme în viaţă; nu sunt preocupaţi de originea Universului, de ce ne-am născut, ce rost avem pe lume şi unde ne îndreptăm. Nu îi interesează cine conduce lumea, teoriile conspiraţiei, teoria Big-Bang-ului, a superstringurilor, sau mai ştiu eu ce altceva! Dacă au parte în viaţă de triada bere-fotbal-femei, la care se mai adaugă ceva mâncare şi concedii în străinătate plus câţiva lăudători, asta este tot ce le trebuie în viaţă ca să se simtă împliniţi.

6 păreri la “Ce avantaje ai dacă eşti prost

  1. Pingback: Tweets that mention Ce avantaje ai daca esti prost | Dan Tănăsescu -- Topsy.com

  2. Mircea

    Adevarat.
    De multe ori, ajung 2 sau 3 prosti sa rada de tine.
    Nu ai cum sa te aperi.
    Motivul poate fi ca ai calculat o chestie si s-a dovedit gresita sau partial grasita si nu ti-a iesit pasenta la ceva..
    Ai folosit calcule si prezumtii absolut paralele cu ei si sint constienti de asta; totusi te iau peste picior.
    E groaznic momentul in care ramai frara argumente in fata prostilor incercand sa le explici chestii din fizica sau matematica, geometria de clasa a 6 a, etc.

  3. 235

    Bravo Dane! Stiti, e o vorba ,, Nu-i da o replica prostului, ca te trezesti cu el in discutie”

  4. Porumbelul Basist

    Daca citesti acest mesaj esti prost! Nu lua mana de pe mouse sau degetul de pe touchscreen, e prea tarziu! Sansa de a fi citit din greseala e prea mica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge