Adriean Videanu e convins că s-ar descurca cu 15 milioane pe lună

By | 18 august, 2010
Distribuie prietenilor!

Adriean Videanu, ministrul Economiei, a acordat un interviu publicaţiei online renne.ro. Printre altele, a explicat cum s-ar descurca el, dacă ar avea un salariu lunar de 15 milioane de lei vechi, o nevastă şomeră şi un copil la facultate.

Reporter: Să zicem că sunteţi un profesor în provincie şi aveţi un salariu de 15 milioane, o soţie şomeră şi un copil la facultate. Cum gestionaţi aceşti bani?

Adriean Videanu: Bine.

Reporter: Adică? Ce aţi face?

Adriean Videanu: Păi fiecare îşi gestionează banii în funcţie de priorităţile pe care şi le face. Ştiţi cum este vorba românească, nu te întinde mai mult decât ai plapuma. Asta e. În primul rând m-aş gândi să mai am un nou job, să pot avea venituri suplimentare. Evident, cu această sumă nu poţi să ai aşteptări foarte mari, de aceea trebuie să încerci tu singur să-ţi găseşti soluţii pentru tine în ideea de a-ţi completa veniturile. Nu e o ruşine nici să munceşti pământul, nici să găseşti soluţii suplimentare.

Restul interviului aici.

De aici am tras următoarele concluzii:

1. Adriean Videanu este magician. Deoarece ministrul Economiei „s-a întins” foarte mult, mult prea mult pentru un fiu de ţăran, deducem că are o plapumă foarte mare, mult mai mare decât majoritatea românilor. De fapt, o plapumă cât România. Prin urmare este un adevărat magician.

2. Adriean Videanu este medium. Având în vedere că nu este şi nu va fi în situaţia unui cetăţean de rând şi cu toate astea ştie că s-ar descurca în situaţia mai sus menţionată, rezultă că este şi un bun clarvăzător.

3. Adriean Videanu trăieşte într-un Univers Paralel. Asta pentru că în Universul nostru, în general, un bărbat trecut bine de 30 de ani, dacă nu are pile şi relaţii, poate sta şi câţiva ani pe „tuşă” până să-şi găsească un loc de muncă plătit. Iar în condiţiile crizei actuale, sunt peste un milion de persoane active care nu-şi pot găsi nici măcar un SINGUR loc de muncă, iar numărul lor creşte în continuare în urma disponibilizărilor.

În lumina acestor constatări, cred că cel mai bine ar fi ca domnul Adriean Videanu să dea interviuri la emisiunea „Codul lui Oreste„. 😆

6 păreri la “Adriean Videanu e convins că s-ar descurca cu 15 milioane pe lună

  1. farabarbati

    Cand a spus ca munceste pamantul a stiut el ce spune. Pai ai idee cati bani poate face un taran din „iarba”.

  2. Dan Lee Post author

    Dar ca să munceşti pământul trebuie în primul rând să ai pământ, nu betoane ca la oraş. Şi dacă ai pământ trebuie să îi dedici tot timpul, aşa că adio serviciu la birou. Videanu aberează ca şi Băsescu la băutură.

  3. DeeDee

    Vai de capul sau… Depinde la ce facultate, ca la stat nu ii ajung banii nici pentru un semestru 😆 In rest, jos palaria pentru comentariile facute.
    .-= DeeDee´s last blog ..Postare personala =-.

  4. cumnatu'

    Videanu asta e dat dracu cred ca s-ar descurca si cu 200 de ron pe luna pentru ca este capacitate iti dai seama? de fapt lui nici nu i-ar trebui bani pentru ca ar primii totul pe tava cum dealtfel sa intamplat cu marmura tarii,apoi s-ar gandii sa faca o casa si deja 10ha i-au picat de la biserica ca este credincios nu?dar asta nu e tot cum preda el elevilor si aia il injurau de toti mortii are o revelatie:daca ar fii primar si ar schimba toate bordurile din bucuresti de vreo doua ori ar strange un banut sa-i cumpere si lu’Miorita un louis vuton.In fine, bogatii astia isi bat joc de noi si stii ce e mai tragic ?ca noi mergem si votam jegurile astea care apoi ne dau sfaturi

  5. simu

    nici vorba mai ales ca este vorba de cinspe milioane in bani noi ,ei asta ca si tat-su impreuna cu chiliman au contribuit la demolarea bucurestiului si acum pe buzesti impreuna cu basescu si intimpul lui ceausescu ,astia au demolat cladiriimportante,ca sa vina taranii lor si toti trogloditii ,impreuna cu cei din usa primitivi in totalitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge