Azi se împlineşte un an

By | 25 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Exact acum un an, pe vremea asta, instalam de zor wordpress-ul, făceam setări în CPanel şi scriam primele postări pe acest blog. Domeniul dantanasescu.ro l-am cumpărat puţin mai târziu, pe 5 ianuarie, dar bazele blogului au fost puse de Crăciun.

Dacă aş fi fost mai inspirat şi aş fi importat articolele de pe blogul anterior, acum aş fi avut la activ cam 2 ani şi jumătate de blogging şi în jur de 1300 de articole scrise. Oricum în anul care s-a scurs, am totalizat, până acum, 870 de articole împărţite în 24 de categorii şi având 554 de tag-uri. Recordul de trafic absolut lam avut pe 5 noiembrie când am totalizat 1292 de vizitatori unici şi 2088 de afişări. Recordul de useri online a fost stabilit pe 20 februarie când  au fost 46 de vizitatori conectaţi simultan la blog.

Pentru anul care vine mi-am propus să urc media vizitatorilor unici de la 300 şi ceva, cât este acum, undeva spre 500 şi în acelaşi timp să mă ocup mai mult de promovare. Până în prezent nu m-am ocupat în mod deosebit de promovare şi PR şi acest lucru nu este admisibil pentru un absolvent de jurnalism, cu un bagaj consistent de cunoştinţe în domeniul publicităţii, marketing-ului şi a relaţiilor publice, aşa cum sunt eu! 😀

O părere la “Azi se împlineşte un an

  1. Pingback: Azi se împlineşte un an - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge