O zi din viaţa unui preşedinte beţiv

By | 13 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Pe la 7 dimineaţa, beţivul s-a trezit în patul lui de beţiv. Şi-a pupat tandru, pe gât, iubita lui blondă de preşedinte beţiv, după care s-a dus în baia lui de beţiv unde şi-a făcut nevoile de beţiv, după care s-a spălat pe dinţi cu periuţa lui de beţiv.

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu hainele lui de preşedinte beţiv, şi-a legat cravata lui de beţiv şi s-a încălţat cu pantofii lui de beţiv. A ieşit din casa lui de preşedinte beţiv, măcinat de gânduri de beţiv. S-a suit în super maşina lui de beţiv şi a plecat spre biroul lui, de la reşedinţa lui de preşedinte beţiv.

A ajuns la birou. Secretara lui de beţiv i-a făcut o cafea de beţiv pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca un beţiv. Îl măcinau gânduri de beţiv. Gândurile de beţiv nu sunt deloc, dar deloc la fel ca gândurile de milionar sau de bugetar, sau de corporatist, sau de blogger sau de homosexual sau de martalog – numa’ zic. Pe la 10, a mers la o conferinţă de presă – a participat la ea, evident, ca un preşedinte beţiv.

La pauza de cafea a conferinţei, a intrat la toaletă ca să borască. Îl măcinau gânduri grele, de beţiv, aşa că a străbătut cu paşi înceţi şi apăsaţi sala, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un beţiv.

Când s-a terminat conferinţa, s-a întors în biroul lui de beţiv. A avut multe întâlniri de afaceri, la care a băut, ca orice beţiv. A semnat contracte cu pixul lui de beţiv. La un moment dat, s-a uitat la ceasul lui de beţiv şi a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. Aşa că a plecat să bea ceva, la cârciumă, ca un beţiv.

După ce-a terminat cu băutul, a ieşit în oraş cu nişte prieteni, ca un beţiv. A mâncat ca un beţiv, a băut nişte whiskey Jack Daniels şi nişte coniace (evident, franţuzeşti, din regiunea Cognac, altfel se numeau simplu brandy-uri) ca un beţiv.

Era deja seară. Beţivul nostru se retrage la casa lui de beţiv, alături de iubita lui blondă de beţiv, cu care face dragoste (sau sex, depinde de la beţiv la beţiv). Apoi face duş ca un beţiv, se îmbracă în pijamaua lui de beţiv şi se bagă în patul lui de beţiv, alături de iubita lui blondă de beţiv. Gândurile lui de beţiv nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de beţiv.

Doamne, ce viaţă de beţiv plină de rutină am!

3 păreri la “O zi din viaţa unui preşedinte beţiv

  1. Bogdan Anghelina

    Să ai grijă la mașinile negre cu geamuri fumurii și să nu ieși la ore târzii din casă, cine știe ce-ti pregătește bețivu’ :-)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge