Să nu-ţi faci griji inutile!

By | 8 aprilie, 2011
Distribuie prietenilor!

Într-o zi, un şofer de autobuz a mers ca de obicei la serviciu, şi-a pornit autobuzul şi a plecat pe traseu. Nimic deosebit la primele câteva staţii: câţiva oameni care au urcat, câţiva care au coborât, şi totul a fost OK.

La următoarea staţie, însă, un tip enorm a urcat în autobuz, cam 1,90 m, cu constituţie de luptător categoria grea… s-a uitat spre şofer zicând: „Big John nu plăteşte!” şi s-a aşezat pe un scaun. V-am spus că şoferul avea cam 1,60 m, era slăbănog şi genul de om blând? Aşa că nu s-a certat cu Big John, dar nu i-a convenit chestia asta deloc.

Urmatoarea zi se întâmplă acelaşi lucru : Big John a urcat iar în autobuz, a spus tare că el nu plăteşte şi s-a aşezat. Următoarea zi iarăşi… şi în zilele următoare la fel… Până când şoferul n-a mai rezistat, deja avea insomnii din cauza lui Big John care-şi bătea joc de el. Aşa că-ntr-un final, s-a înscris la nişte cursuri de body-building, karate, judo şi alte arte marţiale.

După câteva luni, deja era foarte puternic, mai mult, devenise foarte încrezător. Prin urmare, în momentul în care Big John urcă în autobuz şi spuse „Big John nu plăteşte”, şoferul s-a ridicat i-a aruncat o privire cruntă şi a zbierat la el: „Şi de ce nu?” Big John l-a privit foarte uimit şi i-a replicat: „Big John are abonament”.

Morala: Asigură-te că există o problemă înainte de a face eforturi uriaşe s-o rezolvi! Nenorocirea e, nu că facem presupuneri, ci că ajungem să credem că ele sunt şi adevărate!

Primită pe e-mail.

O părere la “Să nu-ţi faci griji inutile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge