Congresmanul american Larry McDonald vorbeşte în 1983 despre Noua Ordine Mondială

By | 29 iunie, 2011
Distribuie prietenilor!

Într-o înregistrare de televiziune din luna mai 1983, congresmanul american pe Larry P. McDonald, vorbeşte despre planurile Elitelor de instaurare a unei Noi Ordini Mondiale. Acest lucru se întâmpla cu doar trei luni înainte de a fi ucis, în urma prăbuşirii avionului 747 în care se afla, avion ce aparţinea Liniilor Aeriene Coreene, doborât de către ruşi în apropierea insulei Moneron, după ce avionul a intrat spaţiul aerian sovietic

El mai vorbise despre acest lucru şi cu câţiva ani mai devreme, în 1976:

Intenţia Rockefellerilor şi a aliaţilor lor este de a crea un guvern unic mondial, care combină supercapitalismul şi comunismul sub acelaşi acoperiş, totul aflat sub controlul lor… Mă refer la o conspiraţie? Da, desigur. Sunt convins că există un astfel de complot, internaţional în principiu, planificat de generaţiile vechi, şi incredibil de rău ca intenţie.

Jerry Falwell se întreba într-un articol din ziarul „The Washington Post” din 2 septembrie 1983, dacă nu cumva avionul în care se afla Larry McDonald a fost doborât de sovietici, tocmai pentru a-l elimina pe acesta.

Există o întrebare firească în mintea mea, aceea dacă sovieticii au ucis de fapt, 269 de pasageri şi echipajul zborului 007 al Liniilor Aeriene Coreene, doar în scopul de a-l ucide pe Larry McDonald.

Urmăriţi cu atenţie acest video de aproximativ 15 minute şi veţi afla o serie de lucruri interesante, care şi azi, când sunt dezvăluite, sunt luate de către multă lume drept fabulaţii şi scenarii SF.

Sursa

2 păreri la “Congresmanul american Larry McDonald vorbeşte în 1983 despre Noua Ordine Mondială

  1. ertry

    Oameni ca Larry McDonald sunt adevaratii patrioti,din ale caror inima izvoraste adevarul insa care sunt izolati intentionat de aceste scursuri ordinare.Oricat de bine pusa la punct este structura lor organizatorica si de infiltrare in cadrul guvernelor statelor,acesti masoni intr-o zi vor da socoteala in fata scaunului de judecata a lui Hristos,planurile lor sunt zadarnice,pentru ca sunt doar carne si sange,sunt folositi ca niste unelte de Dumnezeu pentru a-si duce planul de salvare a omului.

  2. Daniel

    Doar pentru ignoranti accidentul este o simpla coincidenta, in realitate nu poti sa nu te intrebi de ce de fiecare data cand cineva, ca acest om,ia atitudine impotriva acestei dezOrdini Mondiale moare subit in cine stie ce accidente misterioase. Si acest „accident” a ramas o enigma…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge