Andrei Duban are datorii la Masonerie

By | 17 iulie, 2011
Distribuie prietenilor!

Actorul Teatrului Naţional din Bucureşti (TNB) a ajuns să fie pus la zid şi arătat cu degetul, după ce a omis să înapoieze suma de bani împrumutată de la RSSA (Ritul Scoţian Antic şi Acceptat din România), loja din care face parte. Fapta lui Andrei Duban ar putea să îi aducă excluderea din lojile masonice româneşti şi artistului Eugen Cristea, cel care l-a propus şi l-a „năşit” ca să fie acceptat în această organizaţie.

Actorul Andrei Duban nu ştie pe unde să mai scoată cămaşa. În urmă cu trei ani, el a fost acceptat într-o lojă masonică, după ce a fost propus de către artistul Eugen Cristea, protectorul şi colegul său de scenă, cel care devenise mason încă din anul 2006. La scurt timp, Duban a întâmpinat unele probleme financiare, iar singura sa scăpare a fost să împrumute o sumă mare de bani de la lojă, fiind convins că a făcut o alegere bună şi va restitui datoria la timp. Timpul s-a scurs însă în detrimentul său, data scadentă s-a apropiat, iar artistul nu a reuşit să restituie datoria la timp, aşa cum promisese. Nu a făcut-o nici până în ziua de azi, deşi au trecut mai bine de şase luni de la termenul limită, şi se preface că nici nu îşi mai aminteşte de datorie.

Sursa: CanCan

Ca să vezi ce surpriză! Micul pionier care îi recita lui Ceauşescu poezii la evenimente oficiale este acum mason. Iar Eugen Cristea, după ce s-a săturat să călărească măgăruşul,  este acum şi el purtător de şorţuleţ. Chiar mă miram de ce tot apare pe la televiziuni şi plânge cu lacrimi de crocodil, pe umărul poporului, îngenuncheat de criză şi de regimul criminal al lui Băsescu! (A nu se înţelege că sunt în favoarea regimului Băsescu.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge