Sunteţi siguri că Băsescu s-a întâlnit cu Obama?

By | 13 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Astăzi propaganda băsistă a ajuns la apogeu. În viaţa mea nu am mai văzut o încercare atât de penibilă de a crea aparenţa unui fapt care, chiar dacă e posibil să se fi întâmplat, totuşi nu are anvergura pe care o doresc propagandiştii. Oficinele prezindenţiale au încercat prin tot felul de tertipuri să creeze impresia că Traian Băsescu a avut o întlnire oficială cu preşedintele SUA, Barack Obama, deşi nu a fost deloc vorba de aşa ceva.

În urmă cu aproximativ o oră, am văzut la TVR o ştire în care se spunea că preşedintele României s-a întâlnit cu Obama la Casa Albă, dar în imagini apărea Traian Băsescu dând mâna cu vicepreşedintele Joe Biden şi Theodor Baconschi întâlnindu-se cu Hillary Clinton.

Acum citesc în Adevărul că „preşedintele Traian Băsescu a intrat în Biroul Oval şi s-a întâlnit cu Barack Obama, dar jurnaliştii nu au avut acces la această întrevedere.” Asta pentru că, cu puţin timp înainte, autocarul în care se aflau jurnaliştii români s-a defectat. Ce convenabil!

Pe site-ul Realitatea citesc următoarele:

Dacă până în urmă cu câteva ore, jurnaliştii care-l însoţesc pe Traian Băsescu nu excludeau posibilitatea unei întrevederi cu Barack Obama, acum e clar – preşedintele SUA l-a primit pe şeful statului în Biroul Oval înainte de a pleca spre Ohio pentru a-şi susţine pachetul legislativ pentru crearea de noi locuri de muncă.

Potrivit unor surse din delegaţia oficială care îl însoţeşte la Washington pe preşedintele Traian Băsescu, întâlnirea dintre acesta şi preşedintele Obama, în Biroul Oval de la Casa Albă, a durat 25-30 de minute.

Deci până la urmă a fost o vizită neoficială care nu era pe agenda oficială a şefului de la Casa Albă, care a durat aproximativ 30 de minute şi pe care nu a văzut-o nimeni. Dacă nici asta nu e propagandă băsistă, atunci eu mă las de meserie şi mă duc la mănăstire! 😆

basescu cu obama

Se vede pixelul albastru?

4 păreri la “Sunteţi siguri că Băsescu s-a întâlnit cu Obama?

  1. iulian

    Agenda oficiala a lui Obama se poate rasfoi pe sit-ul oficial al casei albe, ceva cu whitehousegov, am vazut eu mai demult

  2. iulian

    pai nu stiam ce au spus ei sau care ei, eu doar postam un comentariu la articolul tau. nu prea ma uit la tv si credeam ca-ti dau o idee..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge