Ce se pregăteşte pentru 27 septembrie?

By | 26 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Am citit un text preluat de multe site-uri româneşti şi străine, despre care bănuiesc că are sursa originală aici. Este vorba despre încă o alertă conspiraţionistă cu tente apocaliptice. Conform articolului, se pare că americanii au un plan de menţinere a unui nivel de alertă maximă pe pe data de 27 septembrie 2011, dată la care preşedintele Americii, Barack Obama se va adăposti într-un buncăr aflat sub aeroportul internaţional Denver.

Iată cum stau lucrurile, într-un fragment din traducerea de pe site-ul RomaniaLeaks.org:

Un raport  pregătit de generalul Alexei Maslov, reprezentant militar la misiunea permanentă a Rusiei de la NATO, statuează faptul că el a fost informat de către americani de planul lor de a menţine un nivel de alertă maximă (DEFCON 1 ) pe data de 27 septembrie 2011, iar în acea dată preşedintele american Obama se va afla într-unul din cele mai securizate buncăre din lume, situat sub aeroportul internaţional Denver.

În cadrul acordului SALT I privind controlul armelor nucleare (acord semnat între SUA şi Rusia), ambele părţi sunt obligate s-o anunţe pe cealaltă în cazul stărilor de alertă maximă, dar fără a preciza şi motivul. Generalul Maslov mai scrie în raportul său că îngrijorarea sa este amplificată şi de faptul că în luna august 2011 au avut loc două atacuri nucleare subterane în două sucursale CIA, din cadrul complexului de tuneluri militare ce leagă Washington-ul de Denver.

Uii sunt de părere că aceste măsuri ar fi legate de apropiata aliniere între Pământ, Soare şi misterioasa planetă Nibiru, fenomen care s-ar produce în perioada 27 – 29 septembrie şi a strânit îngrijorarea multor oameni, care văd în asta chiar declanşarea Apocalipsei.

Mie mi-a stârnit curiozitatea faptul că buncărul în care se va adăposti preşedintele american se află sub cotroversatul aeroport internaţional Denver, cel care a înflăcărat foarte tare imaginaţia adepţilor teoriei conspiraţiei.

Acest aeropirt atrage atenţia prin faptul că ocupă o suprafaţă neobişnuit de mare şi de la înălţime arată ca o zvastică nazistă. Pereţii săi sunt acoperiţi cu nişte picturi bizare, care înfăţişează simbolic Sfârşitul Lumii şi începutul unei Noi Ordini Mondiale. De asemenea sunt prezente multe simboluri masonice, ale NOM şi denumirile unor instituţii care încă nu au fost create.

Puteţi afla mai multe amănunte în acest documentar.

Deci, oare ce se pregăteşte pentru mâine, 27 septembrie, în cazul în care nu este vorba doar de alte mesaje alarmiste şi propagandă? Sper că nu este vorba de Sfârşitul Lumii, pentru că nu aş vrea să cadă chiar de ziua mea! 😆

6 păreri la “Ce se pregăteşte pentru 27 septembrie?

  1. Sorin

    LA MULTI ANI!!
    Doar daca nu provoaca americanii un razboi nuclear! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge