Băsescu se închină cu ipocrizie în faţa sfintelor feţe bisericeşti

By | 29 octombrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Traian Băsescu a fost la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, la slujba de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna. S-a dus acolo să se roage, pentru că el este foarte credincios din fire şi cu frică de Dumnezeu. Şi pentru că tot era acolo, în biserică, a zis să ţină şi un discurs, absolut spontan, în faţa camerelor de luat vederi.

„Ca orice patriot, Andrei Şaguna a înţeles că şcoala, educaţia, cultura sunt elementele de perenitate ale unei ţări. De la el a rămas ideea că unirea poporului român se face prin cultură şi educaţie”, a declarat cu această ocazie preşedintele.

„Un astfel de înaintaş al nostru devine astăzi sfânt, iar eu nu voi pierde prilejul de a mă închina în faţa sfintelor feţe bisericeşti prezente aici şi a Sfântului Andrei Şaguna”, a încheiat Traian Băsescu.

Sursa: Realitatea.net

Asta se întâmplă când dai dovadă de prea multă ipocrizie: te compromiţi singur. Dacă Andrei Şaguna a fost un mare patriot pentru că a sprijinit cultura, educaţia şi unitatea neamului românesc, ce se poate spune despre un preşedinte care a dezbinat tot timpul, a redus cheltuilelile pentru educaţie, cultură şi sănătate, a redus salariile profesorilor şi i-a criticat în public, sfătuindu-i să plece din ţară sau să îşi mai ia un serviciu în plus? Cum se numeşte un preşedinte care îşi năpăstuieşte propriul popor pentru a sluji interesele unor puteri străine? Ei?!

4 păreri la “Băsescu se închină cu ipocrizie în faţa sfintelor feţe bisericeşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge