Elena Udrea comentată pe blogul lui Perez Hilton

By | 3 noiembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Se pare că pictorialul „incendiar” al Elenei Udrea din revista „Tabu” nu a făcut mare vâlvă doar în România, ci a atras atenţia şi presei internaţionale. Printre cei care au abordat subiectul, referitor la ministrul turismului din România, a fost şi vedeta TV şi bloggerul american, cunoscut  sub pseudonimul Perez Hilton.

Acesta, într-un articol intitulat „Cum să câştigi alegerile în România!” (How To Win An Election In Romania!) prezintă coperta revistei „Tabu” cu Elena Udrea, o citează pe aceasta, când vorbeşte despre politică şi femeile puternice din politică şi spre final îşi exprimă admiraţia spunând că arată fabulos. Dar totuşi, la sfârşitul articolului îi întreabă pe cititori, dacă sunt de păerere că acest mod de a se promova îi conferă Elenei Udrea mai multă putere, sau doar îşi slăbeşte imaginea de politician profesionist.

Pe mine m-au amuzat cel mai mult comentariile cititorilor la adresa Elenei Udrea. Astfel, unul dintre ei remarcă faptul că apariţia Elenei Udrea pe coperta „Tabu” este inspirată de o ediţie mai veche a revistei „Vanity Fair” având-o pe prima pagină pe Madonna.

Madonna in Vanity Fair

Un altul este de părere că este vorba de un trucaj în Photoshop, deoarece capul divei din Pleşcoi este disproporţionat faţă de corpul din fotografie, care de fapt nu ar fi al ei. 😆

Un comentariu mai lung apreciază faptul că Elena Udrea încearcă să schimbe regulile, promovând o femeie puternică ce nu foloseşte mijloacele unui bărbat, dar totuşi este de păerere că poate avea o imagine de femeie sexy fără să adopte varianta de „femeie uşoară”.

Un comentator care spune că este din România şi cunoaşte cum stă treaba cu doamna Udrea, spune că meritele sale politice sunt discutabile, deoarece a urcat pe scara puterii folosind orice mijloace, ba mai mult, se zvoneşte că ar fi amanta preşedintelui. Cât despre comparaţia cu femei puternice din politică, precum Hillary Clinton sau Angela Merkel este de părere că e doar o glumă tristă.

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge