Elena Udrea îşi face bagajele?

By | 25 ianuarie, 2012
Distribuie prietenilor!

Blogul CariereMedia a lansat, sub formă de zvon, informaţia conform căreia o serie de afacerişti din sfera puterii ar face ample operaţiuni financiare şi de relocare a afacerilor proprii în afara ţării, cu referire în mod special la Elena Udrea şi Dorin Cocoş.

Tot din domeniul acţiunilor financiare de culise se pare că mai mulţi oameni importanţi sunt gata să-şi reloce activele în străinatate. Bursa zvonurilor insinuează ca în conturile Elenei Udrea şi ale lui Dorin Cocoş s-ar fi înregistrat mai multe operaţiuni de acest gen.

Subiectul este dezvoltat de site-ul Ghimpele, care prezintă şi o serie de afaceri ale cuplului Udrea – Cocoş, indicându-le pe cele susceptibile de a fi mutate în alte zone ale Europei.

Printre afacerile patronate de cei doi beneficiari Dalli, Udrea şi Cocoş, se află E.H.I. Întreţinere şi Curăţenie SRL – Activităţi de întreţinere şi curăţare a clădirilor, E.H.I. Restaurant SRL – Restaurante, E.H.I. Management SRL – Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, Euro Hotels International Co SRL – Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, Eurohotels şi Asociaţii SRL – Hoteluri, Centrul de Evaluare Medicală şi Testare a Forţei de Muncă SA, Clamari Trading Impex SRL – Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate şi Medcomplex SRL – Activităţi de asistenţă medicală generală etc.

Pe fondul evenimentelor din ultimele zile, când societatea civilă a ieşit în stradă pentru a manifesta împotriva regimului Băsescu, o vizibilă ”agitaţie” juridică şi financiară a cuprins aceste business-uri. Se fac retrageri, transferuri şi alte operaţiuni neobosite; gurile rele spun că Eurohotels caută soluţii pentru deschiderea unor hoteluri în ţări precum Serbia sau Moldova şi lichidarea afacerilor din România.  Aceleaşi surse vorbesc despre reorientarea afacerilor medicale către piaţa din sudul Europei – şi în contextul retragerii Legii Sănătăţii care ar fi favorizat operatorii privaţi.

Se scufundă corabia? Sunt îngrijoraţi aceşti afacerişti de partid că afacerile lor vor fi compromise în eventualitatea unei schimbări de regim? Se teme Elena Udrea că ar putea fi nevoită să răspundă în faţa legii pentru anumite afaceri oneroase, sau abuzuri în gestionarea banului public?

2 păreri la “Elena Udrea îşi face bagajele?

  1. cumnatu

    Unde dracu sa-si duca afacerile?Aici sunt de mare succes ca sunt conectati la banul public.Daca se inchide robinetul la revedere cu afacerile.Unde mai da Elena din pix contracte de milioane lui cocosel,in Serbia?Astia sunt terminati,la revedere ,pa.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Păi asta era problema, că nu prea crede nimeni că poate să facă acolo afaceri pe bune, deci mai degrabă se uşcheşte cu banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge