Maxima zilei

By | 19 martie, 2012
Distribuie prietenilor!

Ce înseamnă a răspunde unei întrebări prezidenţiale? Înseamnă a te înscrie într-un pătrăţel îngust de joc desenat de preşedinte, cu porţi de dimensiunea care doreşte, iar jocul este cu o minge pe care o aruncă direct în teren şi e teleghidată din tribune. Pierzi din start.

Răzvan Orăşanu Jocul lui Traian Băsescu

3 păreri la “Maxima zilei

  1. Alex

    http://manolescubd.tk/ sunt filmulete interesante in dvd-urile alea desi e amestecatura si multe dezinformeaza. Sunt apropiate zilele in care informarea va fi egala cu dezinformarea, ultimul concept disparand probabil din DEX, ca si multe altele. Nu-i corect politic ca lumea sa se simta mintita.

  2. Alex

    Si-ti dau dreptate, pentru ca nu mesajele conteaza, ci un produs complex format din…impact, reactii, reactivitate, procesare constienta si inconstienta, dinamica personalitatii si comportamentului. E cumva ca in cazul unui vaccin facut prea devreme pentru ceva.
    Important e sa oferim modele (suna a activism, stiu) si nu neaparat informatii, deconspirari, pentru ca indirect, printr-un lant complex, obtinem cu totul alte efecte in ani. De exemplu (si aici incep sa fac politica), principalul post TV al opozitiei, Antena3 a obtinut efecte palpabile: pesimism, fatalism, generalizari. Show-ul va fi astfel: Antena3, racordata la Voiculescu (deci la sistem) stie de pe acum ce va fi, cum va fi, cine va iesi. Dupa alegeri, va urma o luna de labareala politologica, o perioada de gratie acordata noii puteri, ca sa fim fierti marunt in continuare. Peste 6 luni din acel moment se va discuta iarasi despre credibilitate, iar daca ne ajuta dracu si mai avem inca o iarna cu nameti, scuzele sistemice ale sistemului vor tine din martie pana prin mai. UDMR nu va iesi de la guvernare, fiind consecventa, si probabil singura formatiune care nu si-a schimbat numele, spre deosebire de partidele care au facut zeci de aliante asta doar la nivel vizibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge