Şoc, un câine a muşcat un PDL-ist şi nu a murit!

By | 2 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Am citit pe DCNews o ştire care m-a amuzat foarte tare! 😆 Senatorul PDL Dorel Jurcan, aflat în campanie electorală, a intrat în curtea unui localnic din comuna Zlătărei, din apropierea oraşului Drăgăşani. Câinele acestuia l-a muşcat şi parlamentarul a ajuns la spital, dar nu din cauza muşcăturii, ci pentru că s-a împiecdicat şi în cădere s-a lovit destul de rău.

Dorel Jurcan, aflat în campanie electorală, a pătruns în curtea localnicului, la invitaţia acestuia, moment în care s-a produs incidentul.

Muşcătura nu a fost gravă, însă, în cădere, senatorul s-a lovit destul de grav, el fiind ulterior transportat la Spitalul din Drăgăşani. Acuzând dureri, medicii au hotărât transferul rănitului la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea, unde se află internat la secţia de chirurgie.

E greu să fii PDL-ist în ziua de azi, dar mă întreb cum ar fi recţionat câinele, dacă în curte intra Băsescu! 😆

2 păreri la “Şoc, un câine a muşcat un PDL-ist şi nu a murit!

  1. Sorin

    Asta este solutia, sa dresam cainii (ca in colindul celor de la Fara Zahar), dar in loc de „cand aude lerui ler sa ia pozitia de atac”, cand aude PDL (sau basescu) sa ia pozitia de atac si pana dupa alegeri sa nu-i dea jos din copac. 😀 😀 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge