Inna – „Wow”, un videoclip puţin cam bizar

By | 21 aprilie, 2012
Distribuie prietenilor!

Noul videoclip realizat pentru piesa “Wow”, interpretată de Inna mi se pare cel mai reuşit de până acum. Inna este foarte simpatică, ca de obicei şi scenariul este unul reuşit.

Cu toate astea, nu pot să nu remarc o abundenţă de elemente simbolice folosite în tehnicile de control al minţii folosite în proiectele Monarch/MK Ultra, un subiect despre care s-a scris foarte mult şi au apărut numeroase materiale video pe Internet, postate de adepţii teoriilor conspiraţiei.

Astfel, putem observa imagini şi simboluri inspirate din „Alice în Ţara minunilor”, „Albă ca Zăpada”, filmul „American Beauty” sau „Vrăjitorul din Oz”, toate acestea ducându-ne cu gândul la limbajul simbolic folosit în tehnicile de disociere a personalităţii, prin abuz sexual, pedofilie şi traume induse cu scopul de a crea personalităţi multiple.

Aceeaşi simbolistică mai este folosită în videoclipuri şi de Jessie J sau Katy Perry, dacă vreţi să faceţi o comparaţie.

3 păreri la “Inna – „Wow”, un videoclip puţin cam bizar

  1. memnon

    Da, asta ar afirma un cititor de VigilantCitizen mai ales ca simbolistica asta cu femeia-papusa traumatizata apare in multe videoclipuri. De la varf se vrea implementarea unor conduite autodistructive si de obedienta (probabil masuri eugenice?!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge