Telenovelă romantică cu Lavinia şi Traian

By | 19 mai, 2012
Distribuie prietenilor!

Vicepreşedintele UNPR Lavinia Şandru a declarat, azi, că s-a împăcat cu şeful statului, Traian Băsescu.

M-am împăcat cu Traian Băsescu. Ne-am întâlnit pe un coridor. Traian Băsescu traversa coridorul, eu ieşeam cu colegii. S-a întors spre mine preşedintele, m-am uitat la el, mi-a zâmbit, ne-am îmbrăţişat. A fost aşa un sentiment… Pentru el a fost un sentiment că m-am întors de undeva de unde plecasem. Pentru mine a fost aşa un sentiment că m-am revăzut cu un om, la care, credeţi-mă, am ţinut enorm şi sunt convinsă că la un moment dat vom sta amândoi şi vom râde de perioada de care vă amintiţi şi dumneavoastră.

Sursa: Gândul

Ah, ce emoţionant! Oare de unde s-a întors doamna Lavinia Şandru şi unde a fost plecată? Ultima oară îmi amintesc că Traian Băsescu o trimisese pe “centura politicii româneşti”. 😆

5 păreri la “Telenovelă romantică cu Lavinia şi Traian

  1. Alex

    Hm, incerci un fel de „justitie” ca in Matrix. Smith tinea cu baselu’, Neo cu populatia/opozitia, si ecuatia trebuia balansata. Adica incerci sa arati ca si opozitia are uscaturi, ca sa iasa un meci nul.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    @coolnewz/Ratatouille: Dar oare Crin şi Frunzăverde s-au porcăit vreodată în viaţa lor, aşa cum au făcut-o Lavinia cu Băselu?! Nu ştiu cât de romantici sunt Crin Antonescu şi Sorin Frunzăverde, dar cei din urmă sunt penibili şi ipocriţi deopotrivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge