Cum să agăţi femei cu ajutorul NLP

By | 12 iulie, 2012
Distribuie prietenilor!

Programarea neuro-lingvistică are printre numeroasele sale aplicaţii şi aceea de a agăţa gagici. Reţeta e relativ simplă: îi spui fetei o serie de cuvinte lungi şi complicate, pe care mintea ei de femeie nu poate să le proceseze şi o aduci într-o stare de blocaj mental şi confuzie. După aceea poţi să faci ce vrei cu ea, chiar să îi furi şi telefonul!

Din fericire e mai mult caterincă. Aviz pentru cei cu mintea de băsist care ar putea lua în serios acest clip… 😆

8 păreri la “Cum să agăţi femei cu ajutorul NLP

  1. Razvan

    Salut!Clipul postat e o mare porcarie, iar tipul seamana cu Matthew Bellamy.Ca sfat asa, ce ar fi sa incetezi cu etichetarea asta de basist, basism de parca ar fi vorba de vreo epidemie in masa, nu de alta, dar e cam in discordanta cu buna impresie creata odata si cu atitudinea ta de om cizelat si cult.Fiecare (cetatean cu toate tiglele pe casa si fara interese absconse si meschine) are dreptul la opinie, optiune politica.Totodata iti inteleg manifestarea febrila a aversiunii pentru marele gaozar, perfect pertinenta ,dar sa treci in extrema cealalta reprezentata de cohorta P.S.D.-ista si trustul voiculescian e peste capacitatea mea de intelegere.Trist e faptul ca in postarile tale gasim, mai nou, si elucubratii d-ale lui Mircea Badea si mai rau ca esti in trend cu el.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Băsist este un termen generic, pentru orice persoană spălată pe creier, total lipsită de logică şi fără simţul realităţii. Aşa cum băsiştii au dreptul la o opţiune politică, aşa şi eu am dreptul la o opinie despre cei care ţin cu Băsescu fără vreun motiv logic. Asta nu înseamnă că automat ţin cu adversarii lui Băsescu, adică USL. Dacă ai fi citit cu atenţie acest blog, ţi-ai fi dat seama că nu e genul meu să fiu microbist politic. 🙂

  3. Iop

    Are perfecta dreptate Razvan. Credeam ca sunt singurul care a remarcat aceste derapaje, dar cine stie Dane, poate ai stat in ultima vreme cam mult cu capul descoperit in soare.

  4. Alex

    -Mircea Badea in special, dar si Antenele, in general, promoveaza absenteismul la vot; „nimic nu are sens”, „in tara asta se poate orice” samd. Absenteismul si scarba fata de politica nu-s antibasiste sau antiusl-iste, ci in favoarea oricui va ajunge la putere prin frauda.
    -Trustul voiculescian „spala creierii” provocand societatea impotriva institutiilor si a statului, ca sa ajungem o rasa de tradatori care-si porcaresc imaginea oriunde au ocazia, mandri de mizerie. Manipularea voiculesciana se ascunde in spatele expresiei „a face haz de necaz”, care nu defineste insa un popor, nici macar o categorie.
    -Iventarea unor termeni de catre Mircea Badea si preluarea lor in alte emisiuni e alta spalare de creier. Doar psihopatii inventeaza cuvinte si sensuri proprii.
    -Inainte de „basisti” existau „manelistii”-termen aplicat aproape oricui. Despre kitsch nu se vorbeste, fiind o notiune definibila in antropologia culturala. Ori Badea mai mult de 50 de carti (cu tot cu alea din liceu, obligatorii) n-a citit. Ca meltean ordinar si sluga a lui Voiculescu, incearca sa introduca dispretul fata de intelectuali, cultura, doctorate, exploatand cateva cazuri mediatizate.
    -basistii sunt acei oameni care n-au uitat cine a fost Iliescu inainte de 89, si cat a tradat. Cei mai tineri poate au o scuza, sa admitem…

  5. Dan Tănăsescu Post author

    @Alex: Mă uit des pe Antena 3 şi la emisiunea lui Mircea Badea şi pot spune că nu ai dreptate, este chiar invers de cum spui tu. Probabil iar eşti în săptămâna băsistă! 😆

  6. Alex

    Ce saptamana? Aia chioara? Faptul ca Basescu (daca e asa cum se zice) nu e mason, ii da 1000 bile albe din partea mea 😉

  7. Dan Tănăsescu Post author

    Dacă nu e mason asta nu înseamnă că nu e unealta lor. Şi te rog să nu confunzi MLNR, cu lojele străine. Masoneria română poate acţiona şi în interesul României, în vreme de marile loje internaţionale, din care fac parte şi unii mari demnitari, niciodată. Aveam încredere în tine că gândeşti matur şi la un nivel mai profund… 🙂

    Şi încă o chestie… dacă citeai cu atenţie articolul despre masonerie, sesizai şi faptul că Băsescu a depus o petiţie de iniţiere în masonerie în 2002. Pentru asta câte bile albe îi dai?

  8. Alex

    Nu exista loje masonice „in interesul Romaniei”, asta e cea mai mare dezinformare posibila.
    Despre intentia de a intra in 2002 nu stiam. Oricum, facem noi(multi dintre noi) cu Basescu cum faceau americanii cu Irak-ul si Iran-ul: tara crapa de mizerie si coruptie, iar lumea avea dusmanul comun, adica un canal de defulare securizat.
    Eu unul insa admit ca s-ar putea sa fim cu totii dezinformati, fiecare in masura lui. De aia nu inghit demascarile care folosesc convorbiri telefonice intre barosani, foarte sintetice, foarte pe sleau, fara dubii, de parca ar dori aia sa fie date publicului inregistrarile, si sa fie infundati mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge