Fostă campioană la gimnastică a ajuns prostituată în Germania

By | 8 septembrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Floarea Leonida, fostă gimnastă, campioană, componentă a lotului naţional, după retragerea din viaţa sportivă, a plecat în Germania, unde toţi cunoscuţii credeau că e antrenoare de fitness. Dar iată că de curând a fost recunoscută de unul din clienţi, ca fiind o prostituată foarte apreciată în bordelurile nemţeşti.

În cariera ei de gimnastă a câştigat mai multe medalii înainte să renunţe la viaţa sportivă. La junioare, a câştigat medalia de aur la bârnă şi pe cele de argint la individual, sol şi cu echipa la Campionatele Europene din 2002. Ca senioare, a cucerit medalia de argint cu echipa la Campionatul Mondial din 2003, de la Anaheim, şi la Campionatul European din 2006, de la Volos.

floarea leonida copil

Sursa foto: Click

Se pare că gimnasta, încă de pe vremea când era doar un copil, nu prea a fost uşă de biserică fiind implicată în scandaluri şi acte de indisciplină în timpil cantonamentelor.

Rebelă din fire, gimnasta a mai fost implicată în 2005 într-un scandal. Aceasta a fugit din hotel într-un club de noapte împreună cu Cătalina Ponor pentru a merge la un majorat al unui gimnast de la juniori. Atunci, Federaţia Română de Gimnastică le-a sancţionat pe cele două şi le-a trimis la echipele de club.

Sursa: RTV

Acum, ajunsă la 25 de ani, “răţuşca cea urâtă” s-a transformat într-o bunăciune apetisantă, care îi face fericiţi pe mulţi nemţi cu dare de mână şi gusturi perverse. Printre specialităţile pe care le oferă clienţilor, menţionate pe site-ul bordelului german unde lucrează, se numără “sărutări, ejaculări pe corp, masaj cu ulei, fetiş cu picioarele, masturbare, lins testicule.”

floarea_leonida_sexy

0 păreri la “Fostă campioană la gimnastică a ajuns prostituată în Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge