Controlorii RATB se vor muta în staţii

By | 9 octombrie, 2012
Distribuie prietenilor!

Dacă până acum vă făceaţi probleme ca nu cumva să urce controlorul şi să vă prindă fără bilet, ei bine, în curând veţi scăpa de această grijă. RATB va extinde un program început în luna iulie, prin care pasagerii vor fi verificaţi înainte de a urca în mijloacele de transport.

Astfel, prin sistemul nou adaptat de cei de la RATB, călătorii vor putea urca în mijlocaele de transport în comun din oraş doar pe la prima uşă, iar coborârea se va face doar pe la uşile 2 şi 3. Pentru a fi siguri că bucureştenii vor respecta această regulă, RATB a dispus amplasarea unor agenţi de control în staţii care au misiunea de a asigura că vor urca doar cei cu cardul de călătorii validabil. Persoanele care nu deţin un astfel de titlu vor fi îndrumate de aceştia către cel mai apropiat punct de comercializare a cardurilor RATB.

Sursa: Adevărul

Într-un fel e bine că vor mai creşte puţin încasările şi astfel poate RATB se va mai gândi înainte să scumpească biletele, aşa cum fusese anunţat. De asemenea e posibil să scăpăm de toţi cerşetorii, aurolacii şi jegoşii care se urcau fără bilet şi făceau aerul irespirabil în mijloacele de transport în comun. Dar la cât de aglomerat e în Bucureşti şi la ce trafic avem zilnic, cred că sistemul va avea ceva probleme cu timpul afectat acţiunii de verificare a călătorilor. Ca să nu mai punem la socoteală că unii şmecheri vor înccerca să se strecoare pe la uşile 2 şi 3 rezervate coborârii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge