De ce sapă Oprescu puţuri în Bucureşti?

By | 20 octombrie, 2013
Distribuie prietenilor!

Primăria Bucureştiului intenţionează să cheltuie circa 1,8 milioane de lei pentru construirea unor puţuri de mare adâncime în 12 şcoli, puţuri care vor asigura alimentarea cu apă în cazul unor dezastre.

Puţurile vor deservi 12 şcoli din capitală care, în caz de situaţii de urgenţă, se vor transforma în tabere de sinistraţi, conform unui protocol încheiat încă din 2010 între Primăria Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. „În baza protocolului, în caz de situaţii de urgenţă, sălile de sport din cadrul celor 12 şcoli vor fi transformate în „adăposturi pentru sinistraţi”. „Puţurile de mare adâncime au drept scop asigurarea unei surse independente de apă potabilă, cât şi pentru cea de incendiu, în perioada de producere a calamităţilor naturale”, se arată în caietul de sarcini.

Sursa: Capital

Oare la ce dezastru, capabil să lase Bucureştiul fără apă potabilă, se aşteaptă primarul Oprescu? Să ne amintim că a mai achiziţionat şi 4000 de truse de supravieţuire în caz de cutremur, care vor fi distribuite locuitorilor din clădirile cu risc seismic ridicat.

O părere la “De ce sapă Oprescu puţuri în Bucureşti?

  1. Pingback: Oprescu se pregăteşte pentru război? | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge