Va începe şi o isterie cu Ebola?!

By | 10 august, 2014
Distribuie prietenilor!

Se vorbeşte în ultimul timp în presa internaţională de o epidemie de Ebola în vestul Africii, cu tendinţa de răspândire şi pe alte continente. Au murit deja circa 670 de persoane şi multe altele sunt infectate.

Şi uite că nu a trecut mult vreme şi deja de vorbeşte despre un posibil caz de Ebola şi în România.

Un bărbat de 51 de ani suspectat că este infectat cu virusul Ebola a fost transferat, duminică, de la Spitalul Judeţean din Ploieşti la Institutul Naţional „Matei Balş” din Bucureşti. Rezultatul analizelor privind posibila infectare cu virusul Ebola a bărbatului va fi cunoscut în minimum 72 de ore şi maximum o săptămână. Bărbatul, care a fost în Vama Veche după întoarcerea din Nigeria, şi persoanele cu care a intrat în contact vor fi supuse unei anchete epidemiologice. Managerul Institutului „Matei Balş”, Adrian Streinu-Cercel, a anunţat că „spre 99 la sută” se infirmă posibilitatea ca bărbatul din Ploieşti să fie infectat cu virusul Ebola.

Sursa: Mediafax

Cred că vă amintiţi de nebunia cu gripa porcină, care s-a dovedit mai apoi a fi o făcătură şi mai ţineţi minte de cazul actorului Toni Tecuceanu, care a murit în urma unei infecţii contractate în urma spitalizării, dar care la vremea respectivă a fost diagnosticat cu gripă porcină, pentru a convinge populaţia să meargă să se vaccineze. Au mai fost şi alte astfel de campanii de panicare a populaţiei şi cred că v-aţi dat seama că, periodic, marile companii farmaceutice în colaborare cu OMS declanşează astfel de isterii la nivel mondial pentru a obliga apoi guvernele să achiziţioneze tot felul de vaccinuri şi tratamente pentru sume uriaşe. Din câte îmi amintesc, numai pentru tratamentul bolnavilor HIV/SIDA, statul a încheiat un contract pe 4 ani de 450 de milioane de euro!

Aşa că nu m-aş mira ca, în urma declanşării unei noi isterii pe tema epidemiei de Ebola, să fim obligaţi să ne vaccinăm, ca să umplem cu bani publici buzunarele unor mega companii farmaceutice lacome după profit.

4 păreri la “Va începe şi o isterie cu Ebola?!

  1. Pingback: Va incepe si o isterie cu ebola?! | Aurora

  2. Pingback: Ebola este un razboi comun bio-psihologic al lui George Soros si Bill & Melinda Gates |

  3. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  4. Pingback: Ebola este un razboi comun bio-psihologic al lui George Soros si Bill & Melinda Gates | .::: CALIN ADRIAN :::.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge