Nu voi mai vota niciodată!

By | 28 septembrie, 2020
Distribuie prietenilor!

Dacă până acum doar bănuiam, acum sunt sigur că, începând cu 2009, în România nu au mai avut loc alegeri democratice pe bune, ci doar un circ penibil pentru prostirea populației, cei aleși fiind puși în funcții prin negocieri de culise și la indicațiile stăpânilor externi ai României sau în urma solicitărilor unor corporații cu interese în România. În 2009 Băsescu a fost reales președinte deși nu câștigase la vot. În 2012 80% dintre votanți au votat ca Băsescu să fie demis și cu toate astea a rămas în funcție. La fel s-a întâmplat și în 2014, când între exitpoll și rezultatul alegerilor a fost o diferență de 20% și Ponta și-a recunoscut înfrângerea înainte de numărătoarea voturilor, în urma unui telefon primit de la ambasada SUA care a ordonat numirea lui Iohannis. În octombrie 2018 referendumul pentru familie a fost compromis prin boicot. La alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 au câștigat cei din partidele ”de dreapta”, susținute din exterior și care reprezintă interesele puterilor străine, iar acest lucru a dus la arestarea lui Liviu Dragnea, care fusese plănuită înainte de alegeri. Această ”victorie” a fost folosită apoi pentru a justifica venirea la putere a PNL. Iohannis a câștigat al doilea mandat tot în contradicție cu realitatea și la un scor electoral mult prea mare în raport cu performanțele nule pe care le-a avut în primul mandat.

Acum, la alegerile locale de duminică, escrocheria a fost și mai evidentă. Cu câteva minute înainte de închiderea urnelor CTP deja lăuda poporul pentru lecția, pe care a dat-o prin ieșirea ”masivă” la vot, unor ”forțe” cu anumite inrerese care au desfășurat chipurile o propagandă pentru a descuraja participarea la alegeri.

Cei de la USR deja sărbătoreau victoria, deși tot ce se știa erau rezultatele exitpoll-urilor. Acestea sunt total irelevante și nu se poate stabili un rezultat sigur pe baza lor. Deci de unde atâta convingere că au câștigat? Exitpoll-urile se realizează pe baza intervievăriii unui număr de alegători la ieșirea de la urne și prelucrarea acestor date prin metode statistice. Pe lângă faptul că exit-poll-urile au o marjă de eroare destul de mare, nu se poate pune bază pe ele pentru că nu pot fi verificate în ceea ce privește corectitudinea.

În concluzie e clar că rezultatul a fost stabilit înainte și acceptat de toate partidele, tutelate de ambasadele străine și servicii și care au trădat în mod josnic interesul populației. În ultimii 11 ani au câștigat în alegeri doar forțe politice trădătoare și care reprezintă interese străine. Iar rezultatele referendumurilor au fost doar în interesul și pe placul străinilor și urmând cu strictețe implementarea agendei globaliste.

Cine a câștigat acum alegerile? Nicușor Dan, un individ dubios, care în trecut dădea bani cu camătă prietenilor, care nu are charismă, este mototol și greoi în exprimare în public și care își scoate mucii din nas și îi bagă în gură chiar și în fața camerelor de filmat. Singurele lucruri prin care s-a remarcat au fost să blocheze constant proiectele inițiate de primarii în funcție și să târască Primăria Capitalei în tot felul de procese. E clar că, la fel ca și USR, Nicușor reprezintă interesele de afaceri ale unor grupuri private și aceasta a fost miza principală în lupta pentru Primărie. Mi-e greu să cred că un astfel de personaj a fost preferat de bucureșteni, la fel și în cazul alogenei Clothilde și mai ales mi-e greu să cred că un tăntălău ca Iohannis a fost votat de două ori de români, în ciuda rezultatelor catastrofale pe care le-a avut în primul mandat de președinte.

Deci, am decis: NU VOI MAI VOTA NICIODATĂ! E o pierdere de timp, o acțiune total inutilă și duce mereu la dezamăgire.

PS: Discursul acestui păcălici îmi întărește și mai mult convingerea că am dreptate.

11 păreri la “Nu voi mai vota niciodată!

  1. Realistul

    Democraţie (gr. demos „popor“ şi kratos „putere“), formă de guvernămînt organizată pe temeiul principiului potrivit căruia puterea aparţine poporului. Democraţia are un caracter de clasă şi nu este altceva decît o formă politică a dictaturii claselor dominante.

    Democraţie burgheză (capitalistă) – formă de guvernare care sprijină interesele burgheziei, ale capitaliştilor, a unei minorităţi a populaţiei; este de fapt o dictatură burgheză, cu limite istorice determinate, generate de interesele menţinerii capitalismului, ale apărării şi dezvoltării sistemului de exploatare şi asuprire a oamenilor, împiedică participarea lor reală şi deplină la viaţa politică şi îi supune diverselor forme de manipulare politică şi ideologică.

    „Democraţie pentru o minoritate infimă, democraţie pentru cei bogaţi, – iată democratismul societăţii capitaliste.”

    „Marx a sesizat admirabil această esenţă a democraţiei capitaliste, spunînd atunci cînd a analizat experienţa Comunei: cei asupriţi sînt lăsaţi să hotărască o dată la cîţiva ani care anume din reprezentanţii clasei asupritoare îi va reprezenta şi îi va călca în picioare în parlament!” (Lenin: Statul şi revoluţia)

  2. Magda

    Cei de la USR erau siguri de victorie bazandu- se probabil pe prostia romanilor si pe faptul ca au fost spalati pe creier de televiziuni si vor vota USR-ul, dar si pe SRI si pe STS care masluiesc voturile asa cum vor stapanii coloniei.

  3. Magda

    Acesti bucuresteni l-au ales primar si pe Basescu si din cate am inteles, in anul 2005, datorita lor Basescu a ajuns presedintele Romaniei.
    Plus faptul ca romanii l-au mai ales inca o data presedinte.

  4. Daniel

    Aici in irlanda desi e o tara fara resurse e doar o insula inconjurata de apa e o tara cu datorii mari dar va spun ca tot din banii imprumutati astia au investit masiv in infrastructura si tot ce are nevoie tara,momentan e la guvernare un partid format din multi homosexuali si membrii lgbt dar ce pot sa va spun ca indiferent cine conduce tara asta astia se gandesc la oameni si diferenta masiva intre ei si noi e ca ei nu se invidiaza deloc unii pe altii cum facem noi si se bazeaza mult pe respect si incredere,am avut colegi irlandezi si am si unii dintre ei veneau bauti si drogati la lucru dar va spun ca niciodata nu barfeau si isi vorbeau de rau colegii in schimb romanii se mananca intre ei in loc sa se ajute,de cand cu minciuna cu pandemia a scazut drastic consumu si economia ca ff multi oameni is in somaj dar guvernul din luna martie a acordat si acorda 350€ pe saptamana garantat fiecarei persoane care si a pierdut locul de munca,ajutor care va tine pana in luna aprilie anu viitor si se vorbeste sa l prelungeasca tot anul viitor poate umpic mai redus dar in orice caz,sa iei 15000€ din martie doar pana acum in 29 sept (6 luni) banii gratis fara sa te sune cineva sa mergi la munca nu stiu cate tari ofera banii astia,nu mai zic de faptu ca stiu oameni care iau si 1000€ la saptamana si si romani,pentru ca munca se apreciaza si nu conteaza cine esti si ce natie atata timp cat muncesti si iti vezi de treaba ta,iar in privinta alegerilor oricum sunt mult mai transparente ca la noi si nu exista Sts sau Dna ca sa fraudeze in vreun fel sau sa i bage la puscarie pe nedrept pe cei care au castigat pe drept,ce vreau sa zic defapt ca diferenta masiva intre noi cei din est si cei din vest este corectitudinea si respectul de asta ei sunt asa dezvoltati fata de noi si Dumnezeu i a ajutat,Doamne ajuta tuturor

  5. Dan Tănăsescu Post author

    @Magda: Cred că nu ai înțeles care e treaba cu alegerile. Nu contează nici ce au votat bucureștenii și nici nu e vorba că STS și SRI fraudează numărătoarea voturilor. Pur și simplu nu se mai ține cont de numărărtoare și este anunțat public cel care va ocupa funcția conform unor înțelegeri anterioare de culise. Alegerile pur și simplu nu mai contează, sunt doar un show de divertisment.

  6. ioanca

    Mă întreb şi eu, cum de…, după 30 de ani de golăneală, hoţie perpetuă, în care şarlatanii demagogi se pişă efectiv pe drepturile şi viaţa ta…, tu te duci şi le dai obolul, scuză-mă, dar tu; om cretin, nu meriţi să trăieşti.

  7. Stela

    Nu știu de ce, dar tot mai mult la TV totul pare un show de divertisment.

  8. ioanca

    …scuze, accept că totul este un show al iluziilor care ne înghite viaţa prin starea aceasta de prizonierat în care suntem prinşi prin acceptul nostru.
    p.s. prin comentariul anterior nu am vrut să fac referire la o anume persoană, am privit acţiunea la un mod general.

  9. Marin Ion

    De acord cu D-nl DAN TANASESCU, CRED CA VOI PROCEDA LA FEL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge