Ghidul curvei masculine în Elveţia

By | 21 martie, 2010
Distribuie prietenilor!

În România prostituţia clasică, feminină este interzisă, iar autorităţile se „screm” de mai bine de 15 ani să dea o lege care să o dezincrimineze. De asemenea, sexul cu minori este pedepsit prin lege.

Nu aceeaşi situaţie este şi în Elveţia, unde, dacă eşti homosexual (sau nu) şi ai împlinit 16 ani poţi să te prostituezi în mod legal, dacă ai actele necesare şi îndeplineşti condiţiile impuse de lege. Prostituţia este numită sex comercial şi poate fi practicată ca orice altă meserie. Mai mult, există şi site-uri, care oferă sfaturi şi informaţii utile legate de practicarea acestei meserii şi protecţia individuală împotriva factorilor de risc.

Am găsit, absolut din întâmplare, un astfel de site la adresa http://www.safeboy.ch/ro/index.html, care pur şi simplu m-a lăsat fără cuvinte. Aici sunt prezentate, prin desene sugestive şi texte în mai multe limbi, printre care şi română, modul în care poate fi practicată această îndeletnicire, condiţiile legale, serviciile oferite şi metodele prin care se asigură „protecţia muncii”. Adică protecţia împotriva bolilor cu transmitere sexuală, evitarea unor neînţelegeri cu clienţii legate de preţuri şi servicii, evitarea unor agresiuni etc.

Sexul comercial este legal în Elveţia

Sexul comercial este legal în Elveţia

Citez de pe site-ul respectiv:

Sexul comercial are şi el regulile lui. Ai împlinit vârsta minima necesară (16)? Ai documentele necesare? Legea are prevederi clare în acest sens. Şi care este situaţia de zi cu zi în acestă meserie? Respectând anumite reguli de comportament, poţi să îţi faci munca mai sigură şi mai plăcută.

Fute întotdeauna numai cu prezervativ şi suficient gel lubrifiant fără grăsimi.

Nu da drumul la spermă în gură şi nu înghiţi niciodată sperma. Ia la muie  cu prezervativ.

Fă-ţi un vaccin împotriva hepatitei A şi hepatitei B. O dată la trei luni, fă-ţi analizele de HIV, sifilis şi alte boli cu transmitere sexuală (BTS).

Şi în viaţa privată, protejează-te consecvent de HIV, sifilis şi alte boli cu transmitere sexuală (BTS).

Protecţia muncii

Protecţia muncii

După cum vedeţi limbajul este cât se poate de explicit, poate chiar prea explicit pentru standardele româneşti!

Serviciile care pot fi oferite, aşa cum sunt descrise pe site: futut (împins lutul la deal, anal, activ, pasiv), muia (clanţa, supt pula, oral, luat sus, sucking), laba (onania, masturbaţia), rimming (lins în cur), sărutul cu limba, masaj.

Mai există o secţiune numită „Dacă clientul vrea mai mult”, unde sunt descrise practici mai bizare:

Fisting (futut cu pumnul, Fisten) Activ sau pasiv: foloseşte la fisting întotdeauna mănuşi de cauciuc şi foarte mult gel lubrifiant fără grăsimi. Vătămări mai mici ale intestinului gros au loc totuşi foarte des. Pot avea loc şi vătămări grele. De aceea, ai mare grijă. Cine foloseşte grăsimi pe post de lubrifiant, nu mai are voie să fută după aceasta, deoarece prezervativul poate să fie deteriorat de grăsimi şi nu mai oferă nicio protecţie.

Un dildo trebuie să fie întotdeauna curat! Dezinfectează-ţi dildo-ul totdeauna foarte bine cu spirt, iar apoi cu apă fierbinte şi săpun, înainte ca acesta să fie folosit de o altă persoană. Un prezervativ nou, pus pe dildo, oferă deasemeni o protecţie optimă.

Jocurile cu pişat (golden shower, Natursekt, watersports) Jocurile cu pişat sunt în ceea ce priveşte infecţia cu boli cu transmitere sexuală (HIV, BTS) destul de nepericuloase. Însă, nu permite să îţi vină pişatul altora pe răni deschise şi nu bea pişat străin. Propriul tău pişat poţi să îl bei fără nici un fel de riscuri. HIV-ul nu se transmite prin pişat.

Jocurile cu căcat (jocuri fecale) HIV-ul nu reprezintă aici nici und fel de risc. Însă, Hepatitita A şi alte boli cu transmitere sexuală (BTS) se transmit pe această cale.

Sexul S/M este prescurtarea pentru jocuri sexuale sadomasochiste. Acestea sunt de exemplu biciuirea şi legarea partenerului sexual. Cu acest prilej, pot să aibă loc răniri. Rănile nu au voie să intre în contact cu sângele sau sperma altuia, altfel există pericolul unei infecţii cu HIV sau cu boli cu transmitere sexuală (BTS). Şi dacă nu ai experienţă cu sexul S/M? Să nu faci nimic, ce nu cunoşti! Riscul de a fi greşit înţeles şi de a suporta răniri este foarte mare. Stabileşte totdeauna în prealabil und cod clar de oprire a jocului (« stop », « gata »).

Bareback (sex nesigur, „fără“) Fututul fără prezervativ se cheamă bareback. Este o practică sexuală foarte periculoasă. Virusul HIV şi alte boli cu transmitere sexuală (BTS), pot să se transmită deosebit de uşor de la un bărbat la altul. Faptul că tu eşti activ sau pasiv la futut, nu joacă niciun rol. Nu oferi niciodată clienţilor tăi sex bareback. Nici să nu te gândeşti să accepţi vreoodată astfel de oferte, chiar dacă clientul îţi oferă foarte mulţi bani.

Daţi click pe imagine pentru mărire

Daţi click pe imagine pentru mărire

Dacă toate aceste lucruri ar exista şi la noi, mă întreb, oare cum ar reacţiona „B.O.R”, „Noua Dreaptă” sau parlamentarii români, mai mult sau mai puţin susţinători ai valorilor şi principiilor Uniunii Europene?! Eu cred totuşi că unele ţări din vest sunt prea „avansate” pentru noi!

4 păreri la “Ghidul curvei masculine în Elveţia

  1. Inspectorul

    Ar lua foc feministele daca s-ar legaliza prostitutia la noi!!! :))

  2. Dan Lee Post author

    M-aş mira să ia foc, având în vedere că majoritatea sunt curve. 🙂

  3. monica

    asta inseamna sa iti faci meseria ca la carte. insa parca „meseria este bratara de aur” nu se potriveste foarte bine in contextul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge