Băsescu este mason?

By | 8 aprilie, 2010
Distribuie prietenilor!

Citesc într-un articol de pe site-ul Realitatea:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, înainte de participarea la dineul din Praga cu preşedintele SUA şi alţi şefi de state europene, că România îşi va mări numărul de militari care activează în Afganistan.

La articolul respectiv este ataşată o imagine cu preşedintele Traian Băsescu într-o postură tipică anumitor oameni politici. Conform codului masonic al gesturilor, postura sa cu degetul arătător îndreptat în sus semnifică aprobarea.

basescu mason

Oare pe cine aprobă Traian Băsescu şi de ce foloseşte gesturi din limbajul secret al masonilor?

22 păreri la “Băsescu este mason?

  1. Pingback: Tweets that mention Basescu este mason? | Dan Tănăsescu -- Topsy.com

  2. Dan Lee Post author

    Dacă ai făcut şi semnul ăla pe care îl fac rockerii, sigur eşti! 😆

  3. ghiauru

    Probabil ca este mason, nu vad ce cauta militarii romani in razboaiele altora platiti din saracia poporului roman oropsit de aceeasi conducere de 20 de ani, precis e mason, daca nu e o marioneta de 2 bani care si el va fi exclus cand planul masonic va fi atins

  4. Mircea

    „de ce foloseşte gesturi din limbajul secret al masonilor?”

    Daca limbajul masonilor ar fi secret, n-ar stii nimeni de el, pentru ca e secret! Cat de larg e orizontul prostiei….In ziua de azi toata lumea e mason! Care cum se besheste…e mason! Gizaz…get a life!
    .-= Mircea´s last blog ..Cine ne conduce&8230 =-.

  5. Dan Lee Post author

    Băiatu’, înainte să te repezi să comentezi fii atent la ce citeşti! Unde am spus eu în articol că Băsescu este mason? Am spus doar că a folosit un gest din limbajul secret masonic. Limbajul este secret pentru că foarte puţini oameni din lume îi cunosc semnificaţia şi înainte de a fi dezvăluit pe Internet nu auzise nimeni de el. Şi plus de asta niciun mason nu a recunoscut că ar exista un astfel de limbaj secret.

    De ce ar face Băsescu (care nu e mason) un astfel de gest? Poate pentru a da un răspuns anumitor persoane pentru care lucrează. Gestul cu un deget ridicat înseamnă aprobare.

  6. Mircea

    Dan, tu ai spus doar ca foloseste un limbaj „secret” al masonilor. Ca Basescu e mason…dai un search pe google si vezi cate persoane cred tampenia asta.

    Hai sa-ti mai zic ceva. Daca eu deschid un site maine despre „Limbajul secret al masonilor” inventat de imaginatia mea bolnava, si il promovez asa cum trebuie, toata lumea pune botul! De ce!? Pentru ca daca scrii „secret” si „dezvaluire” intr-o propozitie toti naivii te cred. Daca o luam asa…dupa semnele astea de care zici tu…prea multa lume stie de ele si prea multa lume transmite o aprobare. :))
    Si nu m-am repezit…doar mi-am scris o parere.
    Sper ca ai priceput la ce bat…
    .-= Mircea´s last blog ..Cine ne conduce&8230 =-.

  7. Dan Lee Post author

    Nu ai de unde să ştii cât e minciună şi cât este adevăr. Pe asta se bazează de fapt manipularea.

  8. Laurentiu RADU FRUSINA

    Daca Traian BASESCU este mason (francmason !) mai avem o sansa de mai bine… Este pentru viata, dar este si pentru Globalizarea Democratica. Daca a ridcat un deget nu este pentru ca ar fi mason. Este o speculatie ca din aceasta cauza ar putea fi considerat mason. Dar daca este mason nu este rau. Tot BASESCU si BOC au marit salariile si pensiile si nu neaparat pe chestiuni electorale. BASESCU este ingrijorat de situatia romaneasca si nu doar pentru asta. BASESCU stie ca Mondializarea fascista nu merge cu Globalizarea democratica.

  9. suparat

    Ba,sinteti oameni fara probleme.
    Ma doare-n cot de masoni,de base,de….mi-e foame si n-am bani,de asta ma doare.

  10. Dan Lee Post author

    Dacă ţi-e foame şi nu ai bani asta nu înseamnă că nu ai voie să gândeşti. Şi mie „mi-e foame” şi nu am bani!

  11. praf sunteti cu totii

    praf sunt aia care ne conduc…. praf sunt aia care au incredere in ei ….. o sa se aleaga prafu de noi toti….
    Caci baieti, din umbra, au grija sa sufle prafu asta.

  12. Albanezul

    De geabă vă certaţi ca babele, ba este, ba nu este mason. De ce nu aveţi curajul să spuneţi că floarea intelectualităţii române, în frunte cu Bălcescu, Ion Ghica, Victor Eftimiu etc. erau masoni. Dacă nu era masoneria nu era România. Masoneria a dat contribuţie elementară pentru dărămarea imperiului otoman, austromaghiar, sovietic şi iugoslav. Unicul lucru care pare ciudat, inexplicabil, sau explicabil fără argumente concrete, este nerecunoaşterea independenţei kosovare.

  13. Dan Tănăsescu Post author

    Acuma depinde şi din ce lojă fac parte masonii respectivi. În perioada paşoptistă, exista o grupare naţionalistă, care a dus la formarea statului statului român modern, dar mai exista şi o lojă cosmopolită, care urmărea interesele marilor puteri europene. După ’89, e totul cam varză în România în ceea ce priveşte lojele masonice.

  14. gabi

    oameni buni pana si unii preoti sunt masoni.Daca basescu n-ar fi mason n-ar mai fi la putere caci daca nu este cu ei atunci cum ar mai manevra masele de oameni?Asa copii sunteti?ganditi-va la becali,caci pentru a dettine o avere colosala fara sa-i sufle nimeni in ciorba va dati seama ca-i declarat mason.altfel l-ar hali cu tot cu figurile lui.asa ca mai degraba sa ne rugam bunului DUMNEZEU sa ne lumineze mintile astea incuiate si sa nu ne lase sa cadem in capcanele lor.va multumesc pt intelegere

  15. BoGDaN

    A facut gestul ala sa arate ca e impotent si ca foloseste doar degetul :)))

  16. Florin

    Dane tanasescu sa iti zic ceva.adevarul este ca si toti preotii sunt masoni.ei primesc ordine de la daniel patriarhul.cel mai mare mason.aici ei urmaresc multe care nu le pot spune asa pe net.un singur lucru sa stiti toti ortodocsi din romania si pretutindeni sa ne rugam sa traim cat vrea bunul si milostivul Dumnezeu.romania va ajunge la sapa de lemn.deja este vanduta lor.si suntem condusi de ei.parlamentul si guvernul romaniei nu decid ei soarta tarii.ei sunt pusi ka marionete acolo.unde vor sa ajunga ei o sa ajunga si o sa indeplineasca cea ce vor dar mai lipsesc foarte putine pana la indeplinire.majoritatea statelor din lume 80% leau cucerit mai lipseste foarte putin.Romania mai rezista numai Dumnezeu ne apara asa cum suntem noi saraci.ei vor sa ne ia ce avem mai scump religia.asa ka sa stiti toti sunt masoni in cap cu patriarhul romaniei care face slujbe cu catolicii si alte secte.P.S.Dumnezeu sa ne apere si sa ne mantuiasca pe toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge