Eu am băut aseară şi azi, toată ziua, mi-a fost rău de la stomac. Din cauza asta nu m-am mai dus nici la Bookfest 2010. Am păţit cam acelaşi lucru şi vara trecută, când am băut de vreo două ori Ice Coffee, dar parcă nu chiar aşa de rău ca acum.
Nu ştiu exact dacă e din cauza mulţimii de aditivi şi coloranţi pe care îi conţine, sau pentru faptul că, fiind preparat cu apă rece, rămân în el nişte bacterii sau alte „lighioane”. Cert este că nu o să mai am curajul să repet experienţa de ieri prea curând.
Inteleg ca acest articol are la origine o experienta personala cauzata de consumul IN ORAS al respectivului produs, dar nici articolul nu formuleaza asa subiectul, nici sfatul… imperativ nu este formulat in acest fel.
Acasa – nu stiu CE te-ar putea impiedica sa bei respectivul produs, facut fie cu apa minerala, fie cu apa fiarta in prealabil si racita (sau chiar cu apa distilata)…
Nu obişnuiesc să consum în oraş aşa ceva. L-am făcut acasă cu apă minerală, rece, de la frigider. 🙂
Deci vina pt neplacerea experimentata ar apartine „prafului”? Neobisnuit, dar nu imposibil…