Farmacia lui Dumnezeu

By | 17 iulie, 2010
Distribuie prietenilor!

Ni se spune că Dumnezeu la început a separat apa sărată de apa de băut, a făcut Pământul, a plantat o grădină, a făcut animalele şi peştii… Totul înainte de a face omul. El a făcut şi a prevăzut toate alimentele de care urma să avem nevoie, înainte de a ne naşte. Ele sunt mai bune şi mai eficiente când le mâncăm crude. E adevărat că e bine să învăţăm asta… Dumnezeu ne-a lăsat o pistă, să stim care din alimente se potrivesc unei anumite părţi din corpul nostru !!! Farmacia lui Dumnezeu este chiar uimitoare !

Un morcov în secţiune pare un ochi omenesc. Pupila, irisul şi celelalte linii arată la fel ca cele ale ochiului omenesc…  Da, ştiinţa acuma ne arată, că morcovul în mare măsură optimizează fluxul de sânge spre ochi, ajutându-l la funcţionarea lui.

Roşia are patru cămăruţe şi sunt roşii. Inima are 4 cămăruţe şi sunt roşii. Toate investigaţiile demonstrează că roşiile sunt compuse din licopină şi sunt de fapt, pure alimente pentru inimă şi sânge.

Strugurii prinşi într-un ciorchine au forma unei inimi. Fiecare boabă de strugure pare a fi o celulă sangvină şi toate investigaţiile din ziua de azi demonstrează că strugurii sunt un puternic aliment vitalizant  pentru inimă şi sânge.

O nucă arată la fel cu un mic creier, o emisferă dreaptă şi una stângă, creierul superior şi creierul inferior, inclusiv încreţiturile şi pliurile din nucă, sunt la fel cu circumvoluţiunile creierului. Acuma ştim că nucile ajută la dezvoltarea a mai mult de 3 duzini de neurotransmiţători pentru funcţionarea creierului.

Fasolea, al cărei nume în engleză este Kidney Beans (kidney = rinichi, beans = fasole) cu adevărat vindecă şi ajută la menţinerea funcţiilor rinichilor şi chiar arată exact la fel cu rinichii omului.

Ţelina, legumele rădăcinoase, rubarba şi multe altele care au formă asemănătoare cu oasele, aceste alimente aduc un aport esenţial în fortificarea oaselor. Oasele au 23% sodiu şi aceste alimente au 23% sodiu. Dacă nu ai suficient sodiu în dieta ta, corpul îl extrage din oase, făcându-le debile. Aceste alimente întăresc şi suplinesc nevoile scheletului nostru.

Avocado, vinetele şi perele ajută la sănătatea şi funcţionarea burţii şi cefei la femei, ele arată la fel cu aceste organe. Investigaţiile din ziua de azi ne arată că, dacă o femeie mănâncă un avocado pe zi, hormonii ei se balansează, elimină greutatea nedorită şi previne cancerul cervical. Durează exact 9 (nouă) luni să crească un avocado, de la înflorire şi până la maturitatea fructului şi are mai mult de 14.000 componente chimice de nutriţie în fiecare din aceste alimente (ştiinţa modernă a studiat şi a numit doar 141 din acestea).

Smochinele sunt pline de seminţe şi atârnă în pereche când cresc. Smochinele cresc mobilitatea spermei masculine şi sporesc cantitatea de spermă, prevenind infertilitatea la bărbaţi.

Cartoful dulce (camote) este foarte asemănător pancreasului şi de fapt, reglează indicele glicemiei la diabetici.

Măslinele ajută la buna funcţionare şi sănătatea ovarelor.

Portocalele, mandarinele şi alte fructe citrice, se aseamănă glandelor mamare ale femeilor, şi ajută la sănătatea şi fluxul mişcării limfatice în sâni.

Ceapa este foarte asemănătoare celulor corpului. Studiile relevă că ceapa ajută la curăţirea deşeurilor materiale din toate celulele corpului. Inclusiv ne produce lacrimi care spală stratul epitelial al ochilor. Alt aliment este usturoiul, care ajută şi el la eliminarea deşeurilor materiale şi radicalilor liberi din organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge