Impresii de la lansarea Curcubeu TV

By | 22 iulie, 2010
Distribuie prietenilor!

Iniţial am vrut să renunţ la acest material, pentru că, din punctul meu de vedere, am ratat evenimentul. În primul rând pentru că mi s-au terminat acumulatorii de la aparatul foto înainte ca programul propriu-zis să înceapă. În al doilea rând, pentru că nu am stat până la sfârşit, deoarece, deşi fusese iniţial programat pentru ora 18:00, a început pe la 19:30, tocmai când se pregătea să plouă.

M-am întâlnit şi am schimbat câteva cuvinte cu John (Tiarra) şi Shole (Crize/Shesdead), care fac parte din grupul fondatorilor Curcubeu TV. Am aflat că televiziunea nu are un sponsor oficial fiind o televizune, „aşa ca între noi prietenii”, cu zicea Shole. De fapt există, totuşi, o persoană care a băgat cei mai mulţi bani în acest proiect şi acesta este Vlad, bun prieten cu Shole. Dar pe ansamblu fiecare a contribuit, din propriul buzunar, atât pentru înfiinţarea televiziunii cât şi pentru acest eveniment, dedicat lansării.

Aşa cum am auzit din discursul oficial, nu vor să fie „ceva profi”, deşi mă îndoiesc, deoarece am lucrat vreo 3 ani împreună cu Shole şi câţiva din colaboratorii săi şi  ştiu că sunt în stare şi de chestii „profi”, aşa cum a fost de exemplu proiectul „Underground Hours„.

Din programul muzical am prins doar primele două formaţii, „Ateliere de creaţie” şi „Raparta” care, fiind de hip-hop, nu prea m-au interesat. Dar sonorizarea mi s-a părut bună şi locul ales interesant, pentru o astfel de manifestare.

Eu le urez baftă şi la mai mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge