Sfârşitul Lumii într-o nouă versiune

By | 3 august, 2010
Distribuie prietenilor!

Stimaţi pământeni, se pare că sfârşitul lumii este foarte aproape şi nu va fi datorat unui război atomic, nici emisiilor de CO2, nici gripei porcine, nici asteroidului care de câteva decenii se chinuie să lovească Terra! Nu, veţi muri cu toţii prăjindu-vă la Soare! Şi asta o spun cei de la NASA, care prezic o furtună solară, un „tsunami solar”, aşa cum nu s-a mai văzut vreodată!

Efectele vor fi devastatoare în special pentru telecomunicaţii şi echipamentele de calcul, care vor fi paralizate de furtuna de particule, care va afecta grav „scutul magnetic planetei” şi va distruge sateliţii de comunicaţie. Nu-i aşa că se potriveşte la fix ştirea asta cu căldura care ne omoară acum? Dar mai mult decât atât, se potriveşte la fix şi cu filmul Solar Attack, difuzat recent la Pro TV!

Dar să nu credeţi că sfârşitul va veni în 2012, ci s-ar putea să fie chiar în această seară, după cum scrie prin presă:

Specialiştii de la NASA au avertizat că planeta ar putea resimţi efectele unei explozii masive solare, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

Aceasta a fost direcţionată către Pământ, creându-se un „tsunami solar”, despre care experţii spun că ar putea lovi, în timpul zilei de azi, scutul magnetic natural care protejează planeta.

Realitatea

Despre acest subiect se mai vorbeşte şi pe stirileprotv.ro şi BusinessMagazin.ro.

CITIŢI ŞI ÎNSPĂIMÂNTAŢI-VĂ!!! 😆

7 păreri la “Sfârşitul Lumii într-o nouă versiune

  1. ioan

    Ce spui despre profetia din Isaia 30.26 ” Lumina lunii va fi ca lumina soarelui si lumina soarelui va fi de sapte ori mai mare ( ca lumina a sapte zile) cand va lega Domnul vanataile poporului Sau si va tamadui rana loviturilor lui”
    Se intampla des ca oamenii sa se insele in datul cu presupusul, insa nimeni nu a putut dovedi pana acum ca Domnul Dumnezeu s-ar fi inselat vreodata in vreuna din profetiile date de El prin oamenii care au scris in Cartea Rascumpararii = Biblia

  2. ioan

    PROFETUL Osea a zis ca ” poporul piere DIN LIPSA de cunostinta ” ( Osea 4.6 )
    Si Zaharia, preotul, care era tatal lui Ioan Botezatorul, a profetit despre fiul lui, cind, la nasterea acestuia, a inceput sa vorbeasca iarasi ( conform Ev.dupa Luca cap. 1.57- 67-77)” Si sa dai poporului Sau (al lui IHWH ) CUNOSTINTA mantuirii, care sta in IERTAREA PACATELOR lui”
    Asta se intampla acum in lume, oamenii nu mai vor CUNOSTINTA MANTUIRII, caci au inlocuit-o prin cunostinta binelui si a raului, care este inmultirea prin dragostea EROS, pur sexuala, animalica, care alunga orice sentiment (cat un graunte de mustar ) de credinta in viata nepieritoare cu care ar fi fost inzestrat primul om, Adam, daca ar fi ales perpetuarea acesteia prin CUVANT, nu prin samanta fizica
    Corectarea a facut-o Isus Hristos, care a platit cu viata Lui dreptul de a chema iarasi DIN TARANA pe toti care au devenit, prin credinta, fii si fiice ale lui Dumnezeu. Despre acestia se spune ca ” nu trec prin judecata, ci direct din moarte la viata „( Ioan 5.24 ) Ceilalti oameni, care nu au dorinta de a afla voia lui Dumnezeu, vor fi judecati dupa ” binele si raul pe care l-au facut pe cand traiau in trup „siprin aceasta ” vor fi separati, intocmai cum un pastor desparte oile de capre „(Matei 25.32
    Cine face aceasta despartire ? Dumnezeu este CUVANTUL , si tocmai ATITUDINEA OMULUI FATA DE CUVANT face diferentierea . Lipsa de cunostinta in aceast domeniu spiritual inseamna disparitie in neant ! Fiindca trupul se intoarce in tarana, insa SUFLETUL merge in alta directie, dupa incarcatura sentime

  3. ioan

    sentimentelor pe care le-a inmagazinat de-a lungul vietii Nu conteaza volumul de cunostinte, ci atitudinea fata de informatia primita (respinsa)

  4. ioan

    ” celui ce are, i se mai da, dar celui ce nu are, i se va lua si ceea ce I SE PARE CA ARE „( Luca 8.18 „Luati seama dar la felul cum ascultati ..”.)

  5. scarba_016

    Daca tot o dati pe religioase, eu zic ca n-avem bafta unui sfarsit prin Apocalipsa, desi ar fi de dorit. Un sfarsit ar fi fost singura evadare din sclavie, intr-o lume bine pusa la punct asupra controlului. De ce zic asta? Sa ne imaginam un ciminal serie care ucide, si e prins si ucis. Nu va mai face crime, desi virtual, ar mai fi facut. La fel si cu suferintele sau cruzimile noastre, un sfarsit le-ar anula, dar ele ar exista in virtual, in acel viitor posibil care nu se va fi intamplat. In Biblie se vorbeste despre schimbarea omului deoarece solutiile sociale sunt exterioare si nu duc la nimic bun. Vedem si noi ca pe un fond spiritual corupt, comunismul sau capitalismul sunt la fel de rele.
    Acum sunt si parti bune: omul e dresabil, a invatat sa se uite la artificii pe cer ca omul primitiv in fata fulgerului zeificat, asa ca la anu vom avea primul mare show GRATIS! Pana acum toate artificiile sunt din bani publici, adica banii nostri sunt in asfalturi/pamant, si in cer/artificii.
    Pana la anu se vor vinde multe telefoane touch si tablete, li se face reclama bine-mersi, si doar se stie ca touchscreen-ul e cea mai sensibila componenta, dpdv electrostatic. E destul sa iei un quart de bricheta si daca vrei, afli. Nu m-ar mira sa apara la pret de specula gadgeturi alde husa cu ecran electromagnetic pentru telefon, laptop, samd. In zilele de azi unul din adevarurile supreme e: se face bani din ORICE. Sa ma contrazica cineva daca poate.

  6. scarba_016

    Revenind la ce-am spus anterior, ar trebui modificat DSM-ul, astfel incat schizofreniile si in special delirul de persecutie sa fie incluse la tulburarile de personalitate accentuata. Nu de alta, dar suntem o lume schizofrena, iar diagnosticul diferential nu se face in acest caz la misto, cu „sa fie prezente 2 simptome din 5” etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge