Traian Băsescu i-a tras o palmă unui avocat pe litoral

By | 23 august, 2010
Distribuie prietenilor!

Sâmbătă 21 august, dimineaţa, la ora 00.00, mai exact la zece minute după miezul nopţii, preşedintele a părăsit restaurantul Cireşica de la Neptun. În acest timp, avocatul Dan Chitic şi Cristina Chitic se plimbau pe aleea care trece prin faţa restaurantului Cireşica şi leagă Vila Uniunii Scriitorilor de aleea principală a staţiunii.

La vederea preşedintelui, Dan Chitic susţine că a strigat:

– Ruşine!

– De ce strigi ruşine, mă, dobitocule, i-ar fi replicat preşedintele României.

– Pentru ce aţi făcut cu tara asta, susţine Dan Chitic că i-ar fi răspuns. În acel moment, preşedintele Traian Băsescu a lăsat uşa maşinii sale deschise şi a venit la Dan Chitic, pe care l-ar fi lovit cu palma.

Doi bodyguarzi au sărit să-l imobilizeze pe Dan Chitic în timp ce Traian Băsescu a urcat în maşină şi a plecat însoţit de SPP-işti într-un BMW argintiu. În acest timp Dan Chitic striga:

– E beat şi se urcă la volan!

Cristina Chitic, soţia lui Dan Chitic, susţine că nu a reţinut decât numărul Loganului aflat la locul incidentului: B 59 CZL.

Citiţi restul pe Cotidianul.ro

Acuma să nu ziceţi că tot pixelu’ albastru e de vină!

7 păreri la “Traian Băsescu i-a tras o palmă unui avocat pe litoral

  1. Pingback: Traian Băsescu i-a tras o palmă unui avocat pe litoral - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. scurtu

    Povestea asta e cam subreda. Fara martori si fara dovezi si eu pot sa ma laud ca am fost calcat in picoare de Basescu. Daca nu era „prietenul” nistorescu sa impinga asta nici nu ajungea in presa pentru ca atat de falsa este povestea.

  3. sacu

    a gresit acest dan chitic ca l-a lasat pe baeescu sa-l pocneasca eu locul lui i-as fidat trei picioare peste ciolane lui basescu pana urla de durere si la la fel boduguiarzilor praf i-as fi facut binenteles ciobaneste si muncitoreste fara mari probleme sau ca sa vezi rusine

  4. sacu

    doua dosuri puternice infalca bivoleasca a lui basescu sunt suficiente si in sut in giulumele

  5. sacu

    un individ abject ca basescu trebuie lecuit prin astfel de corectii care se vede este un bolovan si fara rost pentru noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge