Din ce trăiesc celulele canceroase?

By | 14 septembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Această informaţie valoroasă unii nu o vor aplica, dar este mai bine să aveţi cunoştinţă de cauză. După mulţi ani de informare a oamenilor: chimioterapia este unica modalitate de a trata şi elimina cancerul, Spitalul John Hopkins, în sfârşit, începe să ne spună că există şi o altă alternativă.

1. Fiecare persoană posedă celule cancerigene în corp. Aceste celule nu apar în analizele standard până când nu se multiplică la câteva miliarde. Când doctorii le spun pacienţilor bolnavi de cancer că nu au încă celule de cancer în corp după tratament înseamnă că analizele/testele nu au putut încă detecta aceste celule în mărime detectabilă.

2. Celulele cancerigene apar de la 6 şi până la 10 ori în viaţa unei persoane.

3. Când sistemul imunitar al unei persoane este puternic, acesta distruge celulele cancerigene şi previne multiplicarea şi formarea de tumori.

4. Când o persoană are cancer aceasta înseamnă că are multiple deficienţe nutriţionale. Acest fapt poate fi genetic, ambiental, alimentaţional sau datorat altor factori legaţi de stilul de viaţă.

5. O formă de a combate multiplele deficienţe nutriţionale este schimbarea dietei şi includerea suplimentelor alimentare care întăresc sistemul imunitar.

6. Chimioterapia constă în otrăvirea celulelor cancerigene care se dezvoltă rapid, dar aceasta implică otravirea, în aceeaşi măsură, a celulelor sănătoase care se dezvoltă rapid în măduva osoasă, intestin etc, şi poate cauza probleme mari organelor precum ficat, rinichi, inimă, plămâni etc.

7. Iradierea / razele: în timp ce distrug celulele cancerigene lasă cicatrici şi dăunează celulelor sănătoase, ţesutului şi organelor.

8. Tratamentele iniţiale cu chimioterapie şi iradiere/raze, frecvente, reduc dimensiunea tumorilor. Tratamentul îndelungat rezultă NU doar în distrugerea tumorilor.

9. Când organismul se umple de prea multe reziduuri toxice care provin din chimioterapie şi iradiere sistemul imunitar este compromis sau distrus şi, în consecinţă, persoana este (sucombata) predispusă la diferite tipuri de infecţii sau complicaţii.

10. Chimioterapia şi iradierea pot face ca celulele cancerigene să sufere mutaţii şi să devină mai rezistente, iar distrugerea lor mai dificilă. Chirurgia poate, de asemenea, cauza dispersarea celulelor în alte locuri din corp.

11. O manieră de a combate cancerul este de a lăsa celulele cancerigene să moara de foame prin a nu le alimenta cu mâncare/produse de care au nevoie pentru a se multiplica.

Celulele cancerigene se alimentează cu:

a) ZAHĂR: reducând sau scoţând zahărul se taie/scoate din dietă un important supliment alimentar cancerigen. Substitutul zaharului precum zaharina contine aspartam şi este dăunător organismului. Cel mai bun înlocuitor este MIEREA DE ALBINE, dar într-o cantitate mică.

b) SAREA DE MASĂ conţine chimicale care îi dau culoarea albă. O mai bună alternativă este SAREA DE MARE.

c) Reducând LAPTELE şi înlocuindu-l cu LAPTE DE SOIA fără zahăr, celulele cancerigene de pe tractul gastro-intestinal, în special, mor de foame.

d) Celulele cancerigene se dezvoltă în medii acide. O dieta bazată pe carne dezvoltă un mediu acid. Cel mai indicat este să mancam PEŞTE şi PUI în locul CĂRNII DE VITĂ şi PORC. Carnea conţine antibiotice, hormoni şi paraziţi care sunt dăunători în special pentru cei cu cancer.

e) O dietă alcatuită din 80% legume proaspete şi sucuri proaspete, granola, seminţe, nuci şi ceva fructe ajută corpul să aibă un mediu alcalin. Cei 20% pot fi alcătuiţi din mâncare gătită incluzând fasole. Sucul de legume proaspăt produce enzime vii/active care sunt foarte rapid absorbite şi pot ajunge la nivel celular în 15 minute; hrănesc şi măresc creşterea numărului de celule sănătoase. Pentru a obţine enzime active / vii încercaţi să beţi suc de legume proaspete şi să mâncaţi şi ceva legume crude de 2 – 3 ori/zi. Enzimele se distrug la temperaturi de 40 grade Celsius.

f) Evită CAFEAUA, CEAIUL şi CIOCOLATA care conţine un nivel înalt de cofeină. Ceaiul verde este o alternativă mai bună şi are proprietăţi care luptă contra cancerului. Bea apa purificată sau filtrată, apa de la robinet conţine toxine şi un nivel înalt de metale.

g) Proteinele din carne sunt dificil de digerat şi necesită multe enzime digestive. Carnea nedigerată rămâne în intestin şi putrezeşte transformându-se în reziduuri toxice.

h)    Peretii celulelor cancerigene sunt acoperiti de proteine rezistente. Mancand mai putina carne se elibereaza mai multe enzime care ataca peretii de proteina ai celulelor cancerigene si permite corpului sa produca celule care omoara celulele de cancer. Unele suplimente alimentare ajuta la reconstituirea sistemului imunologic (IP6, Essiac, antioxidanti, vitamine, minerale, EFAs, etc)

IMPORTANT:

1) Cancerul este o boală a minţii, corpului şi a spiritului. O gândire pozitivă ajută bolnavul de cancer să supravieţuiască.

Ura, ranchiuna şi resentimentele pun corpul uman într-un mediu acid şi în tensiune.

Învaţă să iubeşti şi să ierţi!!!

Învaţă să te relaxezi şi să te bucuri de viaţă!!!

2) Celulele canceroase nu se dezvoltă într-un mediu oxigenat! Făcând exerciţii fizice zilnice şi respirând adânc ajută la transportarea oxigenului la nivel celular. Terapia prin oxigen este o altă modalitate de a combate celulele canceroase.

Spitalul John Hopkins face următoarele recomandări:

1) NU folosiţi recipiente de plastic, ambalaje de plastic sau capace din plastic în cuptorul cu microunde!

2) NU puneţi sticle de apă în congelator!

Atunci când încălziţi într-un recipient din plastic mâncarea la microunde sau când le puneţi în congelator se eliberează DIOXINE. Acestea sunt substanţe chimice care produc cancer, în special cancer mamar. Dioxinele otrăvesc celulele corpului uman.

Această informatie a circulat în cadrul “Centrului Medical Militar Walter Reed”.

Recent, Dr. Ed. Fujimoto, director al programului Welness al Spitalului Castle a fost intr-o emisiune televizată unde a explicat riscurile pentru sănătate. El a vorbit despre dioxine şi influenţa negativă a acestora asupra corpului uman. A subliniat că nu trebuie să încălzim mânacrea în recipiente de plastic la microunde; acest lucru se aplică cu precădere mâncărurilor care conţin grăsimi. Combinaţia de grăsimi, temperatura înaltă şi plasticul eliberează dioxine, care se transmit alimentelor şi în cele din urmă persoanelor care o ingerează. Doctorul recomandă folosirea recipientelor din STICLĂ/ JENA sau CORNING WARE, PYREX sau CERAMICĂ pentru a încălzi mâncarea deoarece se obţine acelaşi rezultat, dar fără dioxine. Mâncarea instant care apare la tv, cum ar fi supele instant, etc ar trebui scoase din plastic sau hârtie şi încălzite în recipiente din sticlă.

Primită pe e-mail şi adaptată de mine.

0 păreri la “Din ce trăiesc celulele canceroase?

  1. dumitru aneta

    care este nivelul celulelor canceroase din sange .am facut aceasta analiza si nu pot sti daca un anumit nivel este periculos ,si cat de grava poate fi situatia
    daca se face aceasta analiza inseamna ca s-au facut si niste clasamente ,sau pareri
    daca mi-ati raspunde la mesaj ,o sa pastrez in inima mea recunostinta
    multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge