Elena Udrea a descoperit marii evazionişti din turism

By | 26 septembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Elena Udrea, aflată în localitatea buzoiană Pietroasele, la o acţiune pompieristică de imagine în care, ca de obicei, ea însăşi este eroina principală, a făcut o dclaraţie cel puţin impertinentă, aruncând vina pentru situaţia precară a turismului românesc, pe micii proprierari de pensiuni agroturistice, care ar fi, în opinia sa, cei mai mari evazionişti.

Evaziunea în turism este aproximată undeva la 40 la sută, mare parte se face în agroturism, unde pensiunile nu sunt declarate ca având activitate turistică. Se întâmplă în mediul rural. Constituţia respectă dreptul de proprietate, nu ai voie să intri în curtea unei pensiuni, chiar dacă ştii că e activitate publică acolo, decât dacă ai acordul proprietarului. Şi se întâmplă să intri, iar proprietarul să-ţi spună că cei cazaţi acolo îi sunt prieteni. Ar trebui să fie sancţionaţi şi cei care acceptă să se cazeze fără să li se taie chitanţă, dar şi cel care face activităţi de cazare fără să declare în mod legal.

Sursa: Mediafax

Vasăzică, nu este nicio problemă că litoralul românesc este o infecţie, că băieţii şmecheri au cumpărat pe nimic hotelurile comuniste şi nu au investit mai nimic în ele, dar au pus preţuri prohibitive la servicii proaste, nu e nicio problemă că staţiuni blaneare care altădată erau adevărate „perle” ale turismului european, acum zac în ruină. Nu contează că străinii ne evită pentru că nu avem şosele şi autostrăzi decente, avem preţuri mari la servicii şi o imagine de ţară proastă în exterior. Nu, de vină sunt amărâţii de la ţară care şi-au băgat economiile de o viaţă sau au făcut credite înrobitoare la bănci pentru înfiinţarea unei pensiuni şi acum sunt în pragul falimentului din cauza crizei! Ei sunt marii evazionişti şi trebuie executaţi urgent, pentru o moarte sigură a acestui tip de afacere.

O părere la “Elena Udrea a descoperit marii evazionişti din turism

  1. Pingback: Investitorii straini care ne-au distrus economia | Dan Tănăsescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge