Mama Florentinei Cârstea consideră că aceasta este nevinovată

By | 30 septembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Într-o apariţie la Antena 3, Elena Mirea, mama Florentinei Cârstea, asistenta acuzată de omor din culpă în cazul tragediei de la Maternitatea Giuleşti consideră că fiica ei este nevinovată, răspunzători pentru incendiu fiind cei care aveau în întreţinere instalaţia electrică care s-a defectat şi sistemul medical din România, aflat în colaps.

Mama Florentinei povesteşte cu lacrimi în ochi cum fiica sa s-a sacrificat ani de-a rândul pentru nou-născuţii din maternitate, lucrând câte 12 ore pe zi şi punându-şi de multe ori sănătatea sau chiar viaţa în pericol, totul numai din dragoste pentru copii.

2 păreri la “Mama Florentinei Cârstea consideră că aceasta este nevinovată

  1. Pingback: Mama Florentinei Cârstea consideră că aceasta este nevinovată - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. tanase marian

    excelenta voastra,cu respect,.adevaratele pericole din aceasta tara suntlibere se cauta tapi ispasitori, an vreme ce ticalosii huzuresc,…eu amavut acum sase ani un,,a. v, c. ,, grav la care trei foctori din ministerul de interne nu m au ajutat adevarate clone sinistre ale dr. mengele criminalul nazist an serie iar unul din ei un colnel dr. fara sa se apropie de mine mi a spus,,citez,,.,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,……. rusine romani rusine romania,.foartecrecent la o recadere a accidentului vascular un medic negru la suflet, afland de la mine ca am scris an media internet cazul de la spitalul m. i. m a dat afara din spital pur si simplu scos an strada,.am nimerit la urgente foreasca unde o inculta cu grad de medic,mi a rascolit foarte grav o glicemie redusa aducandu ma antr o criza grava iar ,,a. v. c. ,,…ul a fost neglijat,sunt disperat anca nu pot merge normal,.rusine romani rusine romania,……… cu respect onoratei doamne si celorlalti,astia sunt adevaratele pericole din romania,.sa antelegem ca de la turnatorul de asfalt depe strada pana la medicii din spitale nu se mai face meserie,,….mi se fura 70 de roni din pensia militara si nu mi se da nimic,fisa mea o am acasa an sertar,…….ajutor,.sunt disperat cetateni ai acestei tari batjocorite romania,…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge