Sweet Lemon te invită la concurs

By | 8 octombrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Am ascultat şi eu, recent, piesa „Make me wanna”, produsă de Narcotic Sound şi lansată recent de trupa Sweet Lemon. Melodia este antrenantă, plină de energie şi a avut un succes însemnat pe Youtube adunând până acum mai mult de 100.000 de vizualizări.

Sweet Lemon

Trupa Sweet Lemon, ca urmare a acestui succes, doreşte să lanseze publicului o provocare, făcându-l pe cel mai inspirat şi creativ dintre fani, părtaş la conceperea şi realizarea unui videoclip pentru această piesă. Pe lângă aceasta, mai este „pus la bătaie” şi un premiu de 500 de euro. Provocarea constă într-un concurs în care trebuie să veniţi cu o idee cât mai originală pentru scenariu şi modul în care ai vrea să arate viitorul videoclip.

Pentru cei care sunt interesaţi să participe şi vor să afle cum trebuie să procedeze, redau mai jos exact, paragraful din comunicatul de presă pe care l-au lansat cei de la Sweet Lemon:

Intră pe site-ul nostru www.sweetlemon.ro, ascultă „Make me wanna” şi scrie-ne la adresa contact@sweetlemon.ro ideile tale despre cum vezi tu videoclipul piesei, până pe 30 octombrie 2010. Dacă eşti creativ şi talentul tău ne surprinde plăcut, poţi câştiga 500 euro, ai ocazia să facem cunoştinţă pe platourile de filmare şi îţi poţi vedea povestea filmată live.

Înscrieţi-vă şi nu rataţi ocazia! 🙂

O părere la “Sweet Lemon te invită la concurs

  1. Pingback: Sweet Lemon te invită la concurs - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge