Concurs – Un an de Cenuşă de trandafir

By | 30 august, 2010
Distribuie prietenilor!

Blogul Cenuşă de trandafir a împlinit un an de existenţă. Autorii săi s-au gândit să celebreze momentul printr-un concurs cu premii pentru cititori şi bloggeri în general.

Ce trebuie să faceţi?

  1. Anunţaţi pe Twitter concursul Cenuşă de trandafir (puteţi concepe tweet-ul vostru sau poate fi un retweet al anunţului nostru) – o intrare în concurs. Puteţi trimite un singur tweet de pe contul vostru. Dacă sunteţi norocoşi şi aveţi mai multe conturi, cu atât mai bine! Însă toate conturile trebuie să fi fost create cu minim două săptămâni înainte de concurs.
  2. Anunţaţi concursul Cenuşă de trandafir la voi pe blog – trei intrări în concurs. Menţionaţi premiile şi regulile şi veţi avea trei şanse să câştigaţi. Blogul trebuie să fi fost creat cu minim o lună înainte de concurs şi să aibă minim 5 postări anterioare.
  3. Pentru a nu pierde un post sau tweet, lăsaţi un comentariu la acest anunţ de concurs cu link către articol sau tweet.

Toate tweet-urile şi posturile trebuie publicate până la sfârşitul zilei de luni, 30 august 2010. Câştigătorii vor fi extraşi şi anunţaţi marţi, urmând să îi contactăm pentru livrarea premiilor.

Acum că ştiţi regulile, să vedem şi ce premii sunt oferite câştigătorilor:

*Toate cărţile vor veni cu autografe din partea autoarelor.

Grăbiţi-vă, că nu mai e mult până la închiderea concursului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge