Imnul de bun simţ al României

By | 1 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Pe mine nu prea mă amuză, pentru că se înscrie în acelaşi curent de denigrare al poporului român, de scoatere în evidenţă numai a defectelor şi ignorarea aspectelor pozitive din România.

Şi este puţin credibil atât timp cât este realizat de nişte indivizi care îşi câştiga existenţa doar făcând tot felul de scălâmbăieli la televizor.

5 păreri la “Imnul de bun simţ al României

  1. cumnatu'

    comicii astia fara niciun haz fac parte tot dintr-o propaganda basista ca romanul este lenes si puturos iar statul le ofera toate conditiile si ei nu vor sa munceasca.romanul munceste din greu pe salariu de mizerie isi sacrifica sanatatea pentru supravietuire,nu lux sau bunastare in tara lui base presedintele reales.asa ca porcii astia unii dintre ei la propriu sa-i cante asta lui boc la guvern,poate ai aude si face si el ceva pentru tara asta.ramatori basisti nu va mai chinuiti cu umorul, pupati in continuare fundul prezidential ca va merge bine si aveti un job stabil.

  2. Pingback: Imnul de bun simţ al României - Ziarul toateBlogurile.ro

  3. Lucian

    poate oi fi eu mai putin patriot, sau nu stiu… dar mie unul mi-a palcut clipul. si mi se pare pe deasupra si destul de potrivit.
    sunt putini dintre cei care nu au muncit vreodata afara si stiu ce inseamna sa muncesti… in Romania de multe ori se mimneaza procesul de munca.
    .-= Lucian´s last blog ..O maxima pe zi 38 =-.

  4. Dan Lee Post author

    Diferenţa principală între noi şi afară este că afară nu îşi bate nimeni joc de Imnul Naţional chiar de Ziua Naţională.

  5. Lucian

    Asta asa e. Ai mare dreptate, doar ca noi romanii ne cam batem joc de noi in fiecare zi. Spune-i haz de necaz sau doar prostie, dar din pacate este adevarat.
    .-= Lucian´s last blog ..Ce este Jailbreak =-.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge