Ziua Naţională pe scurt

By | 1 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Boc i-a „furat” onorurile militare lui Geoană la parada de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, nu a primit onorurile militare, în absenţa din ţară a preşedintelui Traian Băsescu. Cel care a beneficiat de acest protocol a fost premierul Emil Boc. Şeful Guvernului a avut parte însă şi de huiduielile unora dintre cei care au asistat la ceremonie. Administraţia Prezidenţială susţine că preşedintele l-a desemnat pe premier să primească onorurile.

Pentru Laszlo Tokes 1 Decembrie este zi de doliu

Doi directori RATB suspendaţi, după ce linia tramvaiului 41 a fost blocată din cauza gheţii

Statuia regelui Carol I din Piaţa Revoluţiei, vandalizată de 1 Decembrie

Bucureştiul petrece de 1 Decembrie în stil românesc, cu fasole, muzică de fanfară şi parade

Circulaţie îngreunată pe cele două autostrăzi şi pe mai multe drumuri naţionale, din cauza poleiului

Emil Boc, după ce a fost huiduit la paradă: Este o expresie a democraţiei

Bucureştiul petrece de 1 Decembrie în stil românesc, cu fasole, muzică de fanfară şi parade

5 păreri la “Ziua Naţională pe scurt

  1. Pingback: Ziua Naţională pe scurt - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. cumnatu'

    dupa ce i s-a furat primul loc in stat,acum i-au furat si onorurile pentru locul doi chiar de ziua nationala. securistii astia chiar au ceva personal cu geoana; isi anuntase si el familia,prietenii,apropiatii si ce sa vezi? onorurile toate merg la trompetistul sef poc. umilinta asta tot de la fredy dansatorul a venit ca asa a vrut muschiul lui ce daca a incalcat constituia.oricum domnul poc nu scapa nici o ocazie sa-si umple frigiderul de la populatie. respect, gros obraz.

  3. Dan Lee Post author

    Cred că mai degrabă este vorba de infantilism şi meschinărie din partea lui Băsescu. A făcut asta numai ca să facă în ciudă duşmanilor lui. 😆

  4. cumnatu'

    a facut-o pentru ca poate, ce mai conteaza constitutia, ierarhia statului, daca el este ZEUS.adrian cioroianu a spus intr-o emisiune ca presedintele nu a participat la festivitati sa nu fie huiduit.eu personal nu cred ca il huiduia cineva pentru ca el este cel mai iubit roman, el e supremul.cei care l-au injurat pe domnul poc au gresit, nu au vrut l-au confundat si erau doi maxim trei,au fost identificati si si-au cerut scuze.

  5. Jurnal Bio

    Pe mine ma pacalesc stirile care incep cu „Geoana si Boc au facut …”. Tot timpul am impresia ca e vorba de un banc, nu stiu cine ii ia in serios pe mascaricii astia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge