Cum puteţi afla care sunt zilele bune pentru a lua o decizie

By | 16 decembrie, 2010
Distribuie prietenilor!

Dacă doriţi să aflaţi, pentru o zi anume, ce acţiuni, pe care doriţi să le întreprindeţi, sunt favorizate, sau, dimpotrivă, au efecte nefaste, puteţi apela la ajutorul numerologiei. În acest scop trebuie să calculaţi numărul corespunzător numelui şi prenumelui, numărul corespunzător zilei de naştere şi cel pentru ziua care vă interesează. Apoi adunaţi aceste 3 numere şi le reduceţi la o singură cifră, care va reprezenta vibraţia specifică zilei respective.

Exemplu:

BASESCU TRAIAN

2 + 1 + 1 + 5 + 1 + 3 + 3 + 2 + 9 + 1 + 9 +1 +5 = 43 = 4 + 3 = 7

Data naşterii pentru Traian Băsescu:

04.11.1951

0 + 4 + 1 + 1 +1 + 9 + 5 + 1 = 22 = 2 + 2 = 4

Să presupunem că pe Traian băsescu îl interesează data de 16 decembrie 2010. Prin urmare, ea trebuie să facă următorul calcul:

1 + 6 + 1 + 2 + 2 + 0 + 1 +0  = 13 = 1 + 3 = 4

După aflarea acestui număr, adunăm rezultatul obţinut pentru nume, cu rezultatul datei naşterii şi cu rezultatul pentru data care ne interesează şi apoi le reducem la o singură cifră. Deci:

7 + 4 +4 = 15  = 1 + 5 = 6

Deci, Traian Băsescu pentru data de 16 decembrie 2010, va citi predicţia zilei “6”.

Pentru a înţelege mai bine cum se transformă literele în cifre şi cum se calculează cele trei numere, citiţi şi articolul “Noţiuni de numerologie”.

Notă: Numărul obţinut prin reducerea numelui şi prenumelui se numeşte în numerologie număr de exprimare, numărul obţinut din data naşterii se numeşte drumul vieţii, iar aceste două numere adunate şi reduse la o singură cifră se numeşte numărul cosmic, sau numărul unic personal.

În continuare să vedem ce semnificaţie are fiecare număr corespunzător zilei care ne interesează.

Ziua 1

Nu ezitaţi să acţionaţi, să decideţi, să atacaţi, totul este posibil în domeniul acţiunii. Dacă trebuie să luaţi o decizie, luaţi-o, un contract de semnat, semnaţi-l, un proces în curs, nu tergiversaţi. Este ziua declaraţiei de război, a începerii unei bătălii. Nu pierdeţi ocazia, aveţi încredere în voi, dar mai ales nu vă dispersaţi eforturile.

Ziua 2

Prea puţin indicată pentru afacerile importante. Fiţi conciliant, calm, destins şi surâdeţi mereu. Nu luaţi decizii importante şi supravegheaţi-vă afacerile în curs. Este ziua controverselor şi surprizelor bune, dar şi a dezamăgirilor. Nu aveţi prea multă încredere. Cifra 2, de sănătate şi lumină poate să devină cifra sărăciei şi a morţii. Extremele se ating.

Ziua 3

Propice iniţiativelor. Este o zi a amabilităţilor şi a vieţii mondene. Începeţi o nouă activitate, scrieţi scrisori, împrumutaţi bani, cereţi de la cei care vă datorează, înnodaţi noi relaţii, acceptaţi invitaţii. Veţi fi omul de viaţă al reuniunilor. Folosiţi-vă relaţiile. Astăzi sunteţi adorat(ă). Profitaţi!

Ziua 4

Atenţie, refugiaţi-vă în rutină şi nu întreprindeţi nimic. Puteţi să vă puneţi în ordine afacerile, să vă faceţi socotelile, să câştigaţi o amânare. Nu vă deplasaţi şi nu acceptaţi invitaţii; riscaţi să vă plictisiţi. Vă puteţi ocupa de treburi casnice cum ar fi, de exemplu, să vă faceţi ordine în dulapuri, fapt ce vă va reduce riscurile. Este ziua cea mai favorabilă corvezilor cotidiene.

Ziua 5

Vă puteţi aştepta la orice şi mai ales la imprevizibil. Energic şi capabil de eforturi mari, profitaţi de această bună dispoziţie pentru a merge înainte. Puteţi să faceţi călătorii, puteţi iniţia afaceri, aventuri amoroase cu condiţia să vă stăpâniţi şi să evitaţi discuţiile care s-ar putea întoarce împotriva voastră, pentru că azi aveţi tendinţa de a fi coleric. O singură rezervă – nu mergeţi prea repede  cu maşina: numărul 5 este o zi în care aveţi noroc, profitaţi de ea.

Ziua 6

Zi veselă. Căsătoriţi-vă, pentru că numărul 6 favorizează viaţa afectivă. Puteţi să consolidaţi o dragoste sau să naşteţi simpatii noi. Veţi fi încântător/oare şi agreabil(ă). Nu ezitaţi să faceţi o petrecere. Va fi perfect, profitaţi de ea pentru a ţine un discurs, va fi reuşit şi vă va influenţa favorabil anturajul. Începeţi un proiect care necesită creativitate, sau o operă de artă, în funcţie de talentul pe care îl aveţi. Chiar dacă sunteţi un erou, abţineţi-vă de la orice acţiune războinică, pentru că s-ar putea să vă pară rău. Ziua afectivităţii nu este cea a războiului.

Ziua 7

Meditaţi, gândiţi, faceţi-vă autocritica. Dacă aveţi de rezolvat o preoblemă dificilă, un lucru greu de făcut, un proiect de studiat, nu ar fi altă zi mai indicată. 7 fiind cifra misterului, a magiei, s-ar putea să intervină intuiţii, visuri premonitorii, coincidenţe tulburătoare, totul este posibil. Nu vă lăsaţi cuprins de melancolie. Numărul 7 este cu noroc.

Ziua 8

Luaţi un bilet la loterie, duceţi-vă la cazino, faceţi investiţii, vindeţi-vă apartamentul, cumpăraţi un teren – 8 favorizează afacerile, tranzacţiile, câştigurile. Puteţi avea surpriza să primiţi un cec pe care îl aşteptaţi de mult timp. Este cea mai favorabilă zi pentru afaceri. Rezolvaţi problemele şi nu ezitaţi. Tot ce ţine de bani poate să vă reuşească.

Ziua 9

Sunteţi capabil să întreprindeţi orice şi să intuiţi totul. Ţintiţi departe. Nu vă limitaţi să gândiţi că un lucru este doar posibil, atât de irezistibil este magentismul vostru. Fie în dragoste, fie în afaceri sau în artă, mergeţi înainte. Veţi triumfa asupra celor mai dificile greutăţi. Ceilalţi vă vor lua drept un geniu şi dacă, din întâmplare aveţi cifra 9 pentru nume şi pentru data naşterii, puteţi întâmpina şi unele greutăţi.

2 păreri la “Cum puteţi afla care sunt zilele bune pentru a lua o decizie

  1. numerolog

    eu cred ca ziua de 16 dec 2010 a avut vibratie 1 pt traian basescu. predictia pentru modul in care numele influenteaza comportamentul sau din acea zi se face pe numele complet . se calculeaza complex. pare/se ca si in numerologie exista mai multe opinii ca si in astrologie.

  2. Dan Tănăsescu Post author

    Vibraţia în numerologie se calculează, aşa că nu poţi să „crezi” că vibraţia pentru acea zi este 1. Dacă nu demonstrezi prin calcul că este 1, atunci ceea ce crezi nu are nicio valoare. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge