Băsescu vrea să afle cine sunt cei care l-au filmat la Roşia Montană

By | 4 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Se pare că Traian Băsescu a crezut că discuţia sa de acum câteva zile din sediul Primăriei de la Roşia Montană, purtată cu un grup localnici care se opun proiectului minier, era una “off the record”. Dar, din nefericire pentru el, câţiva dintre cei prezenţi l-au filmat cu telefoanele mobile atârnate la gât, în timp ce el îi făcea pe roşienii nemulţumiţi “bolşevici” şi îi minţea că statul a vândut rezerva de aur a BNR pentru a plăti pensii şi salarii.

basescu rosia la montana

Acum, după cum titrează şi Tricolorul preşedintele vrea să afle cine a avut neobrăzarea să-i înregistreze “conversaţia” şi să o facă publică pe Youtube. În acest scop l-a însărcinat pe şeful SPP să identifice persoanele respective şi să facă un raport. Dar, se pare că doar studiind materialul video, este greu să identifici poziţia persoanelor şi identitatea lor. 😆

5 păreri la “Băsescu vrea să afle cine sunt cei care l-au filmat la Roşia Montană

  1. eSorin

    rezerva de aur de la rosia montana este vanduta de mult.ce se intampla acum este doar un circ mediatic menit doar sa spele creierele celor din rosia montana.ei sunt singurii care se mai opun si trebuie convinsi sa primeasca ceanura la ei in casa.restul populatiei nu cred ca da doi bani pe povestea asta,sunt prea ocupati.cat despre baesecu?penibil ca deobicei.
    eSorin´s last blog post ..De ce predau elevii foaia goala la BAC?

  2. Myhay

    Mesaj pt eSorin :
    Nu este adevarat ca nu dam doi bani pe povestea asta , chiar imi pasa ce se intampla cu tara mea , rusine ordinarilor care si-au batut joc de Romania !!!

  3. NG

    Degeaba ne pasa, nu prea mai este de facut nimic. In schimb sunt intrebari multe si interesante in aceasta cerere catre SPP. RSR in (re)devenire?
    Hmm, ne miram. Ce „surprize”!
    NG´s last blog post ..Program zilele Covasna 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge