Prigoană Jr. a pus „România ta” pe butuci

By | 22 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

După ce a lansat pe 1 decembrie anul trecut televiziunea de ştiri „România ta”, care părea un proiect ambiţios, iată că, la nici două luni de la deschidere, Honorius Prigoană trimite cei 184 de angajaţi ai postului în şomaj tehnic până la data de 1 mai.

Sursa: Realitatea

Îmi trimisesem şi eu CV-ul la ei, în speranţa unei vieţi mai bune. Dar n-a fost să fie…

Păi dacă nici oamenilor PDL-ului nu le mai merg afacerile, înseamnă că România (ta) chiar e pe butuci!

5 păreri la “Prigoană Jr. a pus „România ta” pe butuci

  1. cumnatu'

    Nu-mi vine sa cred,tanarul asta plin de succes scolit in USA,militant pdl,prosper om al afacerilor lu” tasu a dat-o cu mucii in fasole?

  2. Zana buna

    Mi se pare o idee din start falimentara, nu cred ca mai este loc pe piata de o nou televiziune care sa aiba succes, cine a fost la inceput a reusit. Probabil ca sa ai succes ar trebui sa bagi multe filme, distractie, dar asta costa mult si riscul sa pierzi toti banii este mare. Nu m-am uitat niciodata la televiziunea lui prigoana, habar nua m ce profil are
    Zana buna´s last blog post ..Ursitoare la botez

  3. Dan Tănăsescu Post author

    Este o televiziune de ştiri şi în general acest tip de profil editorial duce la faliment, dacă televiziunea nu este susţinută financiar din afară. Exemplele cele mai bune sunt Realitatea şi Antena3.

  4. cosmetice

    Daca nici „Juniorul” nu a reusit, inseamna ca suntem in cofa rau, sau „Taticul” si-a luat mana de pe el si l-a lasat sa se descurce singurel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge