Băsescu se transformă?

By | 30 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Profit de recenta difuzare la Pro TV a trilogiei „Stăpânul Inelelor”, pentru a face o observaţie care mă cam obsedează în ultima vreme.

Cunoaşteţi desigur pesonajul schizoid, cu aspect demonic, numit Gollum sau Smeagol, prezent în aceste filme. În seria a treia din „Stăpânul Inelelor”, intitulată „Întoarcerea regelui” este prezentată la început saga acestui personaj bizar, din care aflăm că la început era o persoană relativ normală, dar, din cauza acelui inel blestemat, care pusese stăpânire pe sufletul lui, căpătase acest aspect mai puţin uman.

Am impresia că acelaşi lucru se întâmplă şi cu Traian Băsescu în ultimul timp. Pe zi ce trece figura sa pare tot mai schimonosită şi mai descompusă de ură şi de un rău interior care îşi pune amprenta pe chipul său, ce capătă în unele situaţii un aspect caricatural.

Dacă lucrurile se petrec ca în „Stăpânul Inelelor” ar trebui să avem şi un Frodo. Din păcate nu poate fi vorba de Emil Boc, pentru că acesta nu are nici inima prea curată şi din cât se vede, nici „inelul puterii” nu este la el. 😆

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge