„Codex Alimentarius” legiferează genocidul alimentar

By | 30 ianuarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Despre faptul că, începînd cu data de 1 aprilie 2011, toate plantele medicinale şi tratamentele homeopate vor fi interzise în UE, am scris aici. Dar “Codex Alimentarius”, pe baza căruia se stabilesc aceste reglementări cuprinde multe alte prevederi care sunt de-a dreptul odioase.

Nu numai plantele medicinale vor fi interzise, dar şi multe altele folosite în alimentaţie. Vor fi interzise practic toate suplimentele naturale şi produsele alimentare naturale. Mai mult decât atât, România va fi prima ţară din lume care va folosi în agricultură un fungicid pe baza de Initium (ametoctradin). Acest produs este foarte toxic, se elimină foarte greu din organism şi favorizează apariţia cancerului de colon. Deja sunt persoane care susţin că au fost introduse în hypermarket-uri produse care poartă sigla CA (conform Codex Alimentarius).

Iată, câteva din consecinţele noilor prevederi ale acestui cod:

  • Eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor şi a vitaminelor.
  • Animalele vor fi tratate cu hormoni şi iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic.
  • Cine va folosi produse naturale va face închisoare.
  • O serie de plante alimentare precum menta, usturoiul sau pătrunjelul, vor fi considerate droguri de categoria a 4-a şi se vor distribui numai pe bază de reţetă.
  • Medicina naturistă şi terapiile alternative vor fi eliminate treptat.
  • Suplimentele naturale vor fi înlocuite cu 28 de produşi de sinteză farmaceutică, care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală.

Politicienii cu putere de decizie din România cunosc toate aceste lucruri, dar le tratează cu discreţie şi lucrează în ascuns la punerea lor în practică. Doar voci răzleţe încearcă să atragă atenţia dar sunt înghiţite rapid de zecile de scandaluri politice şi circul mass-media, care aruncă zi de zi “perdele de fum” asupra populaţiei, mascând adevăratele probleme şi amneninţări cu care ne confruntăm.

Un exemplu de semnal de alarmă  este declaraţia politică a deputatului PDL Marius C. Dugulescu din care redau acest fragment:

Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, din cauza naturii cancerigene a substanţei. Spre exemplificare, 1 mg de initium intrat în organism o singura dată, se elimină în aproape un an, iar daca acest produs este folosit zilnic, nu mai este eliminat niciodată din organism. Apoi, aşa cum initium ajută la creşterea vertiginoasă a celulelor leguminoase, în acelaşi ritm va conduce la mărirea tumorilor maligne. Numele provizoriu al produsului initium este ametoctradin. Produsul este foarte toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv şi dezvoltă toxicitate, neurotoxicitate şi toxicitate acută.

Organisme modificate genetic am văzut personal acum 2 ani pe un drum naţional. Suprafeţe întinse de teren erau acoperite de culturi experimentale de porumb modificat genetic, la fiecare soi din această plantă fiind ataşate panouri de identificare, unde scria clar că este vorba de plante modificate genetic.Aceste soiuri sunt obţinute în laborator prin combinarea materialului genetic al porumbului natural cu cel al unor bacterii sau alte microorganisme, pentru creşte mai repede, pentru a rezista la diverse ierbicide etc.

România este prima ţară din UE care a aprobat aşa ceva, prin bunăvoinţa guvernului Boc. Ne este interzis pur şi simplu dreptul la sănătate şi la viaţă! Am ajuns cobaii marilor corporaţii de produse chimico-farmaceutice!

3 păreri la “„Codex Alimentarius” legiferează genocidul alimentar

  1. Pingback: Ciolos a adus MONSANTO in Romania, legume modificate genetic, ce otravesc corpul uman| MONSANTO= DEPOPULARE

  2. Pingback: Adpres Media | adpres.ro

  3. Pingback: Dacian Ciolos este partas la lobbyul american Monsanto  | Lupul Dacic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge