Sondaj pentru cititorii mei

By | 1 februarie, 2011
Distribuie prietenilor!

Pentru că traficul pe acest blog a mai crescut şi am primit mai multe felicitări şi aprecieri la adresa articolelor mele de la cititori, pe e-mail sau pe messenger, am decis că este cazul să aflu mai multe despre cei care mă urmăresc şi care sunt preferinţele lor.

Deci, vă propun un mic sondaj, atât celor care mă au în Feed Reader, cât şi celor care mă citesc ocazional sau pentru prima dată. Am de gând să creez şi o pagină specială pentru sondaje, dar încă nu am testat plugin-urile aferente (PollDaddy şi Wp-Polls).

Deocamdată vă invit să lăsaţi aici un comentariu în care să vă exprimaţi opiniile, alegând câte o opţiune pentru fiecare din următoarele 3 întrebări:

1. Cât de des intraţi pe dantanasescu.ro? Variante: zilnic, de 3 – 4 ori pe săptămână, săptămânal, ocazional, altă variantă.

2. Cum vi se pare conţinutul acestui blog? Variante: foarte bun, bun, slab, foarte slab, altă opinie.

3. Ce domenii aţi dori să fie abordate mai des? Variante: politică, divertisment, muzică, film, fotografie, ezoterism, astrologie, numerologie, sănătate, filosofie, psihologie, spiritualitate, divertisment, altă preferinţă.

O părere la “Sondaj pentru cititorii mei

  1. Mihai

    1. 3-4 ori pe saptamana
    2. bun
    3. fotografia – ar fi perfect si divertisment

    Succes in continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge