Ana Maria Gheorghe, bătută, tâlhărită, sau e făcătură?

By | 3 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Ana Maria Gheorghe, vedeta de la Acasă TV care prezintă vremea, ar fi declarat la emisiunea „PoveŞtiri de Noapte”, că a fost atacată în plină zi în zona Lizeanu de un necunoscut. Numai că ceea ce am citit eu în presă (pentru că nu mă uit pe Acasă TV) este cam confuz.

În Cancan scrie că ar fi fost jefuită de un individ care a încercat să-i smulgă geanta:

Sunt norocoasă că am scăpat teafără. Sunt nişte urme de la un băiat care a vrut să îmi fure geanta. Eu nu am vrut să îi dau drumul, din instinct, am căzut, şi el a continuat să tragă. Era multă lume pe stradă, toţi au asistat ca la teatru, păcat că nu am dat şi bilete. Nişte adolescenţi au scos telefonul mobil şi au început să filmeze.

Asta bănuiesc că a spus Ana Maria Gheorghe în emisiune, dar în Libertatea scrie că a fost bătută şi târâtă pe jos:

Ana-Maria Gheorghe, tânăra superbă care prezintă ’Vremea’ la Acasă Tv, a trecut ieri printr-o experienţă terifiantă. Ea a fost atacată în plină stradă, bătută şi târâtă prin noroi la doar câţiva paşi de un echipaj de poliţie.

Deci până la urmă a fost tâlhărită sau snopită în bătaie?!? Sau nu este decât o făcătură ca să mai facem un pic de rating şi să mai dăm material pentru tabloide?

De remarcat şi spiritul civic al românilor, în cazul în care incidentul a fost real: nişte puşti o filmau, trecătorii se făceau că nu observă, iar poliţiştii din zonă au întrebat-o dacă îl cunoaşte pe agresor. La fel şi comentatorii de pe site-urile celor două publicaţii, unii spuneau că este ţigancă, că e o paraşută, că bine i-a făcut că a bătut-o şi alte asemenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge