Dovada că Monica Columbeanu o bătea pe micuţa Irina

By | 4 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Scandalul divorţului dintre Monica şi Irinel Columbeanu ia amploare. După ce Iri a obţinut custodia micuţei Irina şi a evacuat-o pe Monica din apartamentul din Calea Victoriei, pe care i-l donase anterior, acesta continuă atacurile împotriva fostei sale soţii.

Recent, Irinel Columbeanu a publicat pe Youtube o serie de clipuri video unde apare într-o discuţie cu mama Monicăi, Veronica Gabor, în care aceasta îi mărturiseşte miliardarului că fiica sa Monica se purta urât cu Irina, o neglija şi chiar o bătea. Chiar şi micuţa Irina apare în imagini spunând că vrea să stea cu „bunica, cu tati şi cu Ramona, mama aceea”.

Mi se pare puţin suspect faptul că Veronica Gabor face aceste mărturisiri fostului său ginere, împotriva propriei fiice. Să fie vreo manevră a lui Iri, o manipulare, o fi plătit-o pe mama Monicăi să spună aceste lucruri pe care tot el le-a filmat?!

2 păreri la “Dovada că Monica Columbeanu o bătea pe micuţa Irina

  1. cumnatu'

    Se pare ca Pretty Woman in versiune romaneasca e pe final. Final care este normal: o curva orice ai face tot curva ramane si sfarseste previzibil,de unde a plecat, din strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge