În România vedetă egal curvă?

By | 16 septembrie, 2011
Distribuie prietenilor!

Pe site-ul Realitatea este publicată o listă de vedete autohtone, care oferă servicii sexuale contra cost, fiind specificat şi tariful fiecăreia dintre ele.

Astfel, aflăm că Ramona Gabor a încasat suma de 4.000 de euro pentru a-şi oferi trupul unui bulgar pe nume Alexandrov, iar conform altor surse ar fi primit şi o ofertă de 10.000 de euro din partea afaceristului Ioan Niculae.

Daniela Crudu a fost, după cum se ştie deja, plătită cu 10.000 de euro de Leo de la Strehaia, pentru un “contract sexual”, fiind consiliată şi impresariată în acest scop de Bianca Drăguşanu.

Cea mai ieftină se pare că este Monica Columbeanu, pe vremea când era damă de companie în Bacău. Tariful ei era de numai 150 de RON, pentru sex normal şi oral cu finalizare şi 200 de RON pentru o oră de servicii sexuale complete.

Aceste piţipoance ultra mediatizate şi comentate pe toate posturile de televiziune şi în toate publicaţiile de tip tabloid, sunt numite vedete şi constituie adevărate modele de succes pentru public, în timp ce ele sunt în realitate doar nişte prostituate niţel mai spălate.

Toate informaţiile despre aceste activităţi pe care „divele” le practică, precum şi tarifele percepute au fost făcute publice în diferite emisiuni tv, sau tabloide, de către foste cunoştinţe, sau chiar de către clienţi. Şi atunci, mă întreb, de ce organele de poliţie nu se autosesizează la aflarea acestor dovezi ale înfăptuirii infracţiunilor de prostituţie şi evaziune fiscală? Sau legea se aplică numai pentru amărâtele alea de pe centură?!

7 păreri la “În România vedetă egal curvă?

  1. Irinel

    Kurva este o noţiune ce depinde numai şi numai de caracter, şi, indirect, de educaţie. Educaţia pe care n-au fost în stare să i-o dea părinţii sau viaţa.Kurva o cunosti facil si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata, suparata, deranjata din orice (din ceva banal, din orice).Sentimentalismul si idealismul kurvei se reduce la bani si foloase materiale.Kurva e un parazit al barbatului fiind covârsita de felurite defecte, cu infirmitati de gândire si insuficienta intelectuala.Kurva e o profitoare. Kurva e o persoana care-si vinde cinstea si integritatea morala si este in permanenta cautare de relatii pasagere fizice productive.Kurva nu crede intr-o dragoste permanenta, exclusiva si altruista.Kurva e element de conflict.Kurva e libera prin definitie pana in ultimele consecinte, intr-adevar libera, infricosator de libera.
    Irinel´s last blog post ..Romania – primul exportator de prostitutie din Europa

  2. Cosmin

    Fiecare femeie e o curva, deci inclusiv vedeta, vedetele sunt mai curve decat o fata obisnuita, acum nu ajungi vedeta datorita talentului sau virtutilor, ajungi vedeta in functie de numarul de paturi prin care ai trecut!!!Vai de capul nostru!!!Sa ne asteptam la tot ce poate fi mai rau!!!
    Cosmin´s last blog post ..Ce este o curva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge