Oana Zăvoranu, otrăvită cu mercur?

By | 8 martie, 2011
Distribuie prietenilor!

Pe lângă scandalul despărţirii de Pepe, Oana Zăvoranu mai are un necaz: se pare că a suferit o intoxicaţie cu mercur. Cu câteva zile în urmă, ea a fost la o clinică unde şi-a făcut o serie de analize amănunţite, iar rezultatul a îngrozit-o.

I-au descoperit mercur în sânge, dar şi alte metale grele. Se pare că a fost otrăvită. A fost o lovitură pentru ea. Toţi ne-am gândit la o singură persoană, ştiţi voi cu cine se tot războieşte Oana, însă nici unul nu a avut curaj s-o rostească cu voce tare”, ne-a povestit un apropiat al vedetei.

Sursa: Libertatea

Interesant este faptul că Oana Zăvoranu este în zodia Gemeni, iar metalul corespunzător acestei zodii este… mercurul. Aceeaşi problemă, a intoxicaţiei cu acest metal, au avut-o Cristi Borcea şi soţia sa, se pare din cauza pastilelor şi a fructelor de mare consumate în exces.

Mercurul prezent în sânge peste limita admisă afectează sistemul nervos central, sistemul endocrin, rinichii, gingiile şi dinţii, spun medicii. Expunerea prelungită la vapori de mercur cauzează distrugeri la nivelul sistemului nervos şi, în final, moartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge